Sayfa 863/928 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Hocam zaten satma ama millete buradan aldırtacak yorum yazma. Bilgin eksik bunu bir dost tavsiyesi olarak söylüyorum. Ya temel ya teknik bi plan yapman lazım sen 16dan aldıysan %300 bedelsiz verdiyse 4 lira maliyetin var o dönemden bu güne büyük ihtimalle mevduat faizi ya da herhangi bir fonun daha yüksek getirisi vardır.

Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
    ben burada kimseye alın ve satın demedim kimsenin vebaline giremem sadece sizlerin algılarına cevap yazdım mesela hala oğuzhan şahinkayanın günahını alıyorsunuz adamın satış yapıp yapmadığını bilmeden milletin eline verdi diye yazıyorsunuz bu gün yarın bu hisse yükselince ne yazacak sınız merak ediyorum elinde FİNNETİ olan yokmu oğuzhan şahinkayanın hisse miktarını paylaşsın

2.  Alıntı Originally Posted by osman1 Yazıyı Oku
    ben burada kimseye alın ve satın demedim kimsenin vebaline giremem sadece sizlerin algılarına cevap yazdım mesela hala oğuzhan şahinkayanın günahını alıyorsunuz adamın satış yapıp yapmadığını bilmeden milletin eline verdi diye yazıyorsunuz bu gün yarın bu hisse yükselince ne yazacak sınız merak ediyorum elinde FİNNETİ olan yokmu oğuzhan şahinkayanın hisse miktarını paylaşsın
    Hocam bak sana bir bilgi vereyim takaslar 2 gün sonra belli olur yani bugün satılanlar çarşamba belli olacak. Ne kadar bir meblağ ile işlem yaptığını bilmiyorum ama bu işi yapıyorsan aracı kurumundan derinlik akd takas içeren bir program talep et derim. Bu iş böyle yapılmaz ciddiyet göstermeni tavsiye ederim. Benim asıl mesleğim çocuk doktorluğu ama emin ol asıl işim gibi bu işi de aynı ciddiyetle yapıyorum. Para değil önemli olan insanın sevdiklerinden çalıyor kayıplar bunun için bu işi ciddiye alın rica ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    24 Kasımda 54,60 lardaydı sanırım %9 düşüş sergiledi 45,70 lerde kapattı
    ertesi gün %+3 primle kapattı sonra gün tavan yaptı şu fiyat olur diyebilmek gerçekten zor bir hisse şuan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ____________V_K____________

4.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    24 Kasımda 54,60 lardaydı sanırım %9 düşüş sergiledi 45,70 lerde kapattı
    ertesi gün %+3 primle kapattı sonra gün tavan yaptı şu fiyat olur diyebilmek gerçekten zor bir hisse şuan

Aynen kapanışta tabana kitliyken alınan 1500 kontrat şüphelendiriyor bakalım. Benim hedefim az sapma ile olsa da gerçekleştir buradan sonrası endeks kısa ile gübre kısa benzer getiri sağlayacak kanaatindeyim. 55-60 TL gibi bir fiyata kadar kısa poz alırdım ama endekste de benzer bir hareket olacak gibi. Bu sırada öyle aman aman tabanlık bir satış yok sadece alıcı kalmayınca kolay tabana oturmuş. Yoksa 400k ne ki tabanı istese kaldırırdı.

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Hocam bak sana bir bilgi vereyim takaslar 2 gün sonra belli olur yani bugün satılanlar çarşamba belli olacak. Ne kadar bir meblağ ile işlem yaptığını bilmiyorum ama bu işi yapıyorsan aracı kurumundan derinlik akd takas içeren bir program talep et derim. Bu iş böyle yapılmaz ciddiyet göstermeni tavsiye ederim. Benim asıl mesleğim çocuk doktorluğu ama emin ol asıl işim gibi bu işi de aynı ciddiyetle yapıyorum. Para değil önemli olan insanın sevdiklerinden çalıyor kayıplar bunun için bu işi ciddiye alın rica ediyorum.

Aynen oyle..5-6 tl den al 90 tl den satmaya basla...boyle bir kazanc yok...dersaneci adamin aciklamasi var cocuk kandiriyor sanki yersen...

Hocam bak sana bir bilgi vereyim takaslar 2 gün sonra belli olur yani bugün satılanlar çarşamba belli olacak. Ne kadar bir meblağ ile işlem yaptığını bilmiyorum
    bana bu yazıyı yazıyorsunda birlikte alğı yaptığın rex yukarıdaki yazdığı yazıya neden demiyorsunki adamın sattığını nereden biliyorsun diye çünkü rex istediğin algıyı yapıyor ondan yazmıyorsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Aynen kapanışta tabana kitliyken alınan 1500 kontrat şüphelendiriyor bakalım. Benim hedefim az sapma ile olsa da gerçekleştir buradan sonrası endeks kısa ile gübre kısa benzer getiri sağlayacak kanaatindeyim. 55-60 TL gibi bir fiyata kadar kısa poz alırdım ama endekste de benzer bir hareket olacak gibi. Bu sırada öyle aman aman tabanlık bir satış yok sadece alıcı kalmayınca kolay tabana oturmuş. Yoksa 400k ne ki tabanı istese kaldırırdı.

Endex geri çekilmesiyle
    Gubre 60-65 arası düzeltme yapabilir,
    Bugun tabandan kapattığı için %4-5 gibi düşüş beklerim yarına,son 5 iş günü para çıkışı mevcut gübrede,
    Forum kendi bilgisiyle hareket etsin bizimkisi sadece mantık çerçevesi

____________V_K____________

7.  Alıntı Originally Posted by osman1 Yazıyı Oku
    Aynen oyle..5-6 tl den al 90 tl den satmaya basla...boyle bir kazanc yok...dersaneci adamin aciklamasi var cocuk kandiriyor sanki yersen...

Hocam bak sana bir bilgi vereyim takaslar 2 gün sonra belli olur yani bugün satılanlar çarşamba belli olacak. Ne kadar bir meblağ ile işlem yaptığını bilmiyorum
    bana bu yazıyı yazıyorsunda birlikte alğı yaptığın rex yukarıdaki yazdığı yazıya neden demiyorsunki adamın sattığını nereden biliyorsun diye çünkü rex istediğin algıyı yapıyor ondan yazmıyorsun
    Hocam bak o Arkadaşı tanımam etmem. Olay algı değil size çok net sattığım yeri pozisyonumu kapatacağım yeri söyledim kartlarımı açıl oynadım çünkü çok belliydi olacaklar. Satan KY değil o belli ama kim satmış orasını bilemez kimse önemli olan fiyattır. Fiyatlar düşmüş kimse de fiyatın altına girmemiş adam elinde tutsa ne olur. Bak senin maliyetin söylediğin gibi 16 ise üzerine %300 bedelsiz aldıysan hisselerin duruyorsa maliyetin şuan 4 demektir. Bu kağıdı satmana gerek yok temettüleri zaten senin için kafi olacak ama buralardan millete aldırtma.

8. GUBRF - Gübre Fabrikaları

Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    Endex geri çekilmesiyle
    Gubre 60-65 arası düzeltme yapabilir,
    Bugun tabandan kapattığı için %4-5 gibi düşüş beklerim yarına,son 5 iş günü para çıkışı mevcut gübrede,
    Forum kendi bilgisiyle hareket etsin bizimkisi sadece mantık çerçevesi

[emoji106] Aşağı yukarı aynı fikirdeyim. Bu foruma viopta kendimi geliştirmek için gelmiştim ama hisse tarafına daldık yine hayırlısı[emoji16]

Sayfa 863/928 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •