kalav sende ilk defa saçmaladın..
kalav sende ilk defa saçmaladın..
yav KxxxL , işmi yani şimdi bu kadar insanın tepki vermesinin gerekçesi senin avatarın. orada foto olsa ne olmasa ne? Kalava uyarı gelmiş demekki, yönetimden bişey koparmaya çalışıyorsak lütfen başkasını öne sürmeden yapalım.sinek küçük ama çorbayı pis ediyor işte. Bilerek ve isteyerek yapmadığından zaten eminim.
şikayet değil mukayesedir diye özellikle söyledim
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Çok da önemli şeyler değil. Sallayın gitsin...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
ben bugüne kadar kalavın burada yazdıklarında forum kurallarına aykırı bir hata görmedim kardeşim. daha birkaç ay önce açtığımız oda nerdeyse 1000 sayfayı dolduracak. yazışmaları beğenmeyen gelmez,şikayet etmek nedir? ben dolar topiğe 1 kez baktım, bana göre değil, bir daha hiç uğramadım. rahat yazışalım diye gedza topikde yazmayıp burada yazıyoruz. kimseyede zorla okutmuyoruz, al/sat demiyoruz. korkumuz vebaldendir.
Buraya sizin için geldik umarım bu platformu birakmazsiniz.
Çünkü yazdıklarınızı önemseyen çok kişi var burada.
Her zaman iletişim kanalını açık tutup gayet net ifadeler ile tecrübenizi aktariyorsunuz.
Her görüşe saygılı yazınız var kimseyi de kirdiginizi kötü bir ifade kullandığınızı veya otekilestirdiginizi görmedim.
Size ceza geliyorsa burada ben dahil kimse cezasız kimse kalmaz
Konuyu kapatalım arkadaşlar sn thejackalav- yapması gerektiğini ilettim kendisinin yazdığı mesajlarla ilgili bir sorun yok sadece imza kısmıyla ilgili gelen bildirim üzerine ileride sıkıntı olmaması için uyardım oda sağolsun hemen düzeltti konu kapandi bitti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri