Sayfa 863/1004 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. kalav sende ilk defa saçmaladın..

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    HayıR ....n

ben ben .......çıyım demişimya o nun için çift nic kıullanığını sçöylüyorsun diyor
    imzada eski nickim olduğu için
    bende kalavı örnek verdim
    eski isi,mleri atında yazıyor diye.
    hepsi o kadar
    yav KxxxL , işmi yani şimdi bu kadar insanın tepki vermesinin gerekçesi senin avatarın. orada foto olsa ne olmasa ne? Kalava uyarı gelmiş demekki, yönetimden bişey koparmaya çalışıyorsak lütfen başkasını öne sürmeden yapalım.sinek küçük ama çorbayı pis ediyor işte. Bilerek ve isteyerek yapmadığından zaten eminim.

3. şikayet değil mukayesedir diye özellikle söyledim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    yav KxxxL , işmi yani şimdi bu kadar insanın tepki vermesinin gerekçesi senin avatarın. orada foto olsa ne olmasa ne? Kalava uyarı gelmiş demekki, yönetimden bişey koparmaya çalışıyorsak lütfen başkasını öne sürmeden yapalım.sinek küçük ama çorbayı pis ediyor işte. Bilerek ve isteyerek yapmadığından zaten eminim.
    Dostum, konu ne olursa olsun, Özel mesaj diye bir şey var. Memnuniyetsizlikler, kırgınlıklar ulu ortaya yazılmamalı. Onun için bir açıklama beklemeliyiz kendisinden. Görüntü olarak ortaya yazdığı için net kalav hatalı görünüyor....Ama bence yanlış anlama var...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Çok da önemli şeyler değil. Sallayın gitsin...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Dostum, konu ne olursa olsun, Özel mesaj diye bir şey var. Memnuniyetsizlikler, kırgınlıklar ulu ortaya yazılmamalı. Onun için bir açıklama beklemeliyiz kendisinden. Görüntü olarak net kalav hatalı görünüyor....
    ben bugüne kadar kalavın burada yazdıklarında forum kurallarına aykırı bir hata görmedim kardeşim. daha birkaç ay önce açtığımız oda nerdeyse 1000 sayfayı dolduracak. yazışmaları beğenmeyen gelmez,şikayet etmek nedir? ben dolar topiğe 1 kez baktım, bana göre değil, bir daha hiç uğramadım. rahat yazışalım diye gedza topikde yazmayıp burada yazıyoruz. kimseyede zorla okutmuyoruz, al/sat demiyoruz. korkumuz vebaldendir.

7.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bir de ....
    Sn. Paydaşlar elimden geldiğince samimi mesajlarınıza cevap vermeye çalışıyorum.. Yanılabilirim, doğru da olabilir..yatırımcıyız.
    Sizlerden ricam beni yönetime şikayet etmek yerine , hisse ve piyasa sorularınızın dışında sorununuzu da bana mesaj olarak iletin. Neden ? Yönetime şikayet ediyorsunuz?
    Kuruluşundan bu yana tek kullandığım sosyal platform burası ve buradan da uzaklaşma yolundayım.
    Paylaşımım hepinize değil kimler olduğunu bilirler kendileri.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    Buraya sizin için geldik umarım bu platformu birakmazsiniz.

Çünkü yazdıklarınızı önemseyen çok kişi var burada.

Her zaman iletişim kanalını açık tutup gayet net ifadeler ile tecrübenizi aktariyorsunuz.

Her görüşe saygılı yazınız var kimseyi de kirdiginizi kötü bir ifade kullandığınızı veya otekilestirdiginizi görmedim.

Size ceza geliyorsa burada ben dahil kimse cezasız kimse kalmaz

Konuyu kapatalım arkadaşlar sn thejackalav- yapması gerektiğini ilettim kendisinin yazdığı mesajlarla ilgili bir sorun yok sadece imza kısmıyla ilgili gelen bildirim üzerine ileride sıkıntı olmaması için uyardım oda sağolsun hemen düzeltti konu kapandi bitti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 863/1004 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •