Sayfa 863/1006 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: Viop - XXII

mgros tan deterjan, marul almak için gidip karşılaştırma yapmak manasız.. amaç o değil.. kar marjını oradan almıyorlar.. her mgros doğal bir showroom piyasaya çıkmak isteyen markalar için..

açıkçası ben "laiklik" hissi için gidiyorum..hahhahhhaaaa.. ciddi biçimde peynir seçenekleri fazla.. şarap var.. viski var.. kişisel bakım bölümü daha sofistike.. 3M den aşağısına nadiren giderim.. sayısız şikayet kaydım vardır müşteri hizmetlerinde.. şubelerdeki danışmanlar ise oldukça yardımseverdir.. bir şikayet makulsa ilgilenirler ve çözerler..

diğer yandan.. koç zamanında elbette daha iyiydi.. ama şu anda da karşılaştırma kabul etmez.. diğerleri ayrı bir kategori mgros ayrı.. macrocenter ise zaten aynı aile..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. dolar/tl durdurulamayacak gibi..

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dün üstten sattığım longların bir kısmını

122.750 den geri yerine koydum

Dün üstten sattığım emlak konutları yerine koydum

Longa vire dedik

Löngleri 123.700 den bozdum arkadeşler

Löng ile bağım kalmadı

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    mgros tan deterjan, marul almak için gidip karşılaştırma yapmak manasız.. amaç o değil.. kar marjını oradan almıyorlar.. her mgros doğal bir showroom piyasaya çıkmak isteyen markalar için..

açıkçası ben "laiklik" hissi için gidiyorum..hahhahhhaaaa.. ciddi biçimde peynir seçenekleri fazla.. şarap var.. viski var.. kişisel bakım bölümü daha sofistike.. 3M den aşağısına nadiren giderim.. sayısız şikayet kaydım vardır müşteri hizmetlerinde.. şubelerdeki danışmanlar ise oldukça yardımseverdir.. bir şikayet makulsa ilgilenirler ve çözerler..

diğer yandan.. koç zamanında elbette daha iyiydi.. ama şu anda da karşılaştırma kabul etmez.. diğerleri ayrı bir kategori mgros ayrı.. macrocenter ise zaten aynı aile..
    Gidilir, alışveriş yapılır, gezilir, görülür.... Ama zararına bu iş yapılmaz be dostum.
    Hem de o kadar eleman çalışıyor. Onların maaşları ve ıvır zıvır ı var. Dolaylı yoldan bir çok sektöre katkı sağlıyor. Bir yerden sonra tükkan ı kapatıyor bu tip firmalar.
    Bu tip marketlerin en iyisi KİPA idi. Ama maalesef o da MİGROS olunca tarihe karıştı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,748
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Löngleri 123.700 den bozdum arkadeşler

Löng ile bağım kalmadı
    nihayet
    nick in le müstesna ol hacı dayı. longlamak nedir ya.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dolar/tl durdurulamayacak gibi..
    Artık durdurmak istemiyorlar yada durduramayacaklarını biliyorlar... Ondandır
    MB da bildiğimiz kadarı ile -40 milyar dolar var. Bu bildiğimiz. Belki daha fazla.
    Bu dolar bağlasan durmaz dostum.....

7. 700 - 800 puan eksi makas var. Unutmamak gerek her daim.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Mesela spot sabit iken vadeliyi buradan 1000 puan alsa kimse neden aldı ki diyemez makasçı pala seni...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 863/1006 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •