Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Birilerin de 80 öncesine götürme çabası görüyorum. İsmi geçen yazarlara bir şey olur ise; mevcut yönetimce bir tepki olur mu ?
Sağlık Bakanı Koca: "Program takvimine göre sağlık çalışanları çarşamba gününe kadar aşılanmaya devam edilecek."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık Bakanı : Aşılama programının 1. aşamasının 2. adımına geçiyoruz. Yarından itibaren Huzurevleri ve Bakımevlerinde kalanlar ile bu vatandaşlarımızın bakımından sorumlu kişilerin aşılanmasına başlanacak. Aynı zamanda 90 yaş üzeri vatandaşlarımız için de program yarın başlıyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
AKP’li vekile göre Türkiye ve dünyadaki felaketlerin sorumlusu İmamoğlu
AKP Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, “Lüzumsuz biri çıktı 'Martın sonu bahardır' dedi. O günden sonra Türkiye’nin ve dünyanın başına gelmeyen kalmadı” diyerek isim vermeden Ekrem İmamoğlu’nu suçladı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...moglu-6216825/
Gerçekten ironi olmadan Mart sonu bahar gelecekti lakin seçimi Haziran'a ertelettiniz.Büyü bozuldu
sizlerin verdiği sözler örnek yolcu uçağı nerede
Dünyada ilk 10 nerede
Şam'da namaz nerede
Dünyada yada bizde doğal felaketler her zaman olur ve olacak.
Sen hazırmısın ona
Kefen paramızı bile mütaahitlere ver sonrada kabahati başkasına yıkmaya çalış yemezler.
Borçları katla 450 milyar dolar.
Tüm varlıklarımızı sat.
Tarım ve hayvancılığı bitir.
Yani mok işimiz.Daha başımıza gelecekler var.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri