____________V_K____________
Ben Kısayı viopta yapıyorum metatraderda takibi stop vb çok daha kolay takibi ama evet viop benim de kazançlarımı yarıladı [emoji16] Ama şu viopu kafaya taktım para kaybetsemde kafasına vura vura diz çöktürücem Orayıda gün gelir o o dinç verdiğim paraları geri alıcam piyasadan.
Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
Aman Kaldıraça bulaşma sakın,
viop,ta disiplinli ve kararlıkla işlem yaparsan kazanırsın ,ama hissede kazandığını katlarsın uzun vadedeyse ihya olursun ...kazancınız daim olsun bol şans sizlere tüm foruma allah herkesin gönlüne göre versin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
konu ben değilimki inan bana senin dediğin gibi ben kendimi düşünmüyorum sadece yazılanlardan etkilenip satanlara en az mayıs ayına kadar sabretseler hayatlarında göremiyecekleri parayı kazanacaklar bu söylediklerim 42 den alanlara 86 dan alanlarada herkez benim kadar sabırlı olamaya bilir çünkü daha evvel 2,59 da bir gap aluşmuştu kağıt 9 liradan oraya inmeden cıkmadı ila gapı dolduracak oda kötü haberlere bağlı biliyorsunki o dönemler 17 25 aralık 15 temmuz zamanlarıydı haberler kötü gelirse illa 42 iner demiyorum fakat böyle bir beklenti varken ortada yani kazma vurulana kadar nereye kadar çıkacağını bir allah bilir![]()
Aynen uzun vadede hissede sadece endeks kanalında al sat yaparak çok efsane yerlere geldim. VİOP a geçme nedenim uzun süredir piyasada açığa satışın yasak olması ve her sabah GAP ile açması oldu amacım sadece o kısımlara hakim olmak. Mesela bugün akşam endeksteki kısa pozisyon şuan kar etmeye devam ediyor gece kapatıp yarın tekrar bakıcam bunu spot piyasada yapma şansım yok. Kaldıraç zaten kullanmıyorum prensip olarak.
Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
Amerika çalkalanıyor:
Trump gider ayak Georgia eyaletinin valiliğini arayıp seçimlerin iptalini istemiş. Telefon kayıtları ortaya çıktı. Seçimlere, devletin gücünü kullanarak hile karıştırmaya çalışmak ABD’de ağır suç.endexin düşmesinin sebebi bu yönde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
selam dr trend https://paraajansi.com.tr/gubre-fabr...an-oldu/60121/
linkdeki haberi yorumlarmısınız
Yer İmleri