Malezya’dan olumlu bir şeyler çıkacağını düşünmek biraz zor. Ama otokar bu; Kazakistan da bile son aşamalarda olduğunu düşünüyorum. Şirketimiz kabiliyetli.
Malezya’dan olumlu bir şeyler çıkacağını düşünmek biraz zor. Ama otokar bu; Kazakistan da bile son aşamalarda olduğunu düşünüyorum. Şirketimiz kabiliyetli.
Ciddi bir tasarım doğrulama ve sistewm mühendisliği işçiliği harcanırsa olabilir. Ancak, yıllar sürer. Otokar'ın hazır alım sözleşmesi var MTU ve Rank ile. Hala tüm gösterilerde Otokar'ın ürettiği prototip tanklar kullanılıyor. Altay tankı ihalesnin T0'ı hala başlamadı. Şunun şurasında 14 ay kaldı. 14 ay daha sabır.
Temettüler yattı. Bakalım ne kadarı hisseye geri dönecek..
Üstad, Milrem inovatif bir firma. Otokar gibi hem ticari hem de askeri alanda arge faaliyetleri ve ürünleri var. İhracat yapmaya başladı. İnsansız otonom araçlarda ürün çeşitliliği oluştu. Milrem ile işbirliğinden ziyade ortaklık ta düşünebilirdi Otokar. Ben olsam bu firmanın %51'ini alırdım. Birnevi teknoloji transferi olurdu. Otokar insansız tarafındaki eksiğini anladığım kadarıyla hazır argesi yapılmış ürünler ve otonom teknolojisinde ileri seviye ürünlere sahip Milrem ile kapatacak.
Yer İmleri