Sayfa 864/909 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874 ... SonSon
Arama sonucu : 7265 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. [QUOTE=ORTAK;6245489]Yabancının yılbaşından beri 180 milyon lot satışı var başka satan yok.Ama bu ucuz olduğu

Yeterli degil %80 lerde yqbanci orani vardi

https://ffo3gv1cf3ir.merlincdn.net/h...-TR-vfinal.pdf
    bu sunumun 16. sayfasında 2025 yılında yaklaşık 900mdolar borç servisi olduğu yazılmış ... bugünkü kur ile yaklaşık 16.5 milyar tl civarı bir tutar oluyor... ben parçalara bölünüp vadesinin ötelenmesi söz konusu olur diye düşündüm ama şirketi daha iyi tanıyan arkadaşlara acaba bu borcun çevrilmesi nasıl olur diye sormak istedim saygılar
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Varlık Fonu İyidir
    yatırım tavsıyesı degıldır

4. Her halde dunyada bir tek ben yapmış olabilirim
    Dun Tcell satip TKC aldim
    Bugun TKC satip Tcell aldim
    Gider ayak son islem gününde amerikaya vergi borcu cikti ))

5. Şirkete Süperonline halka arz süreci devam edecek mi yoksa tamamen vaz mı geçildi diye sordum.

Cevap:
    Turkcell olarak pay sahiplerimize daha fazla nasıl değer yaratabiliriz diye tüm işlerimizi düzenli olarak stratejik açıdan, piyasa şartlarını da göz önünde bulundurarak değerlendiriyoruz.

6. Mal mal iş yapma yürü git işte yukarıya

7. nyse ile arasindaki %10 luk fiyat farki artik iyice kafa karistirmaya basladi

Turkiyede TCELL hisselerini sinirsiz ve bedava TL basma yetkisi olan birileri mi aliyor acaba?

8.  Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    nyse ile arasindaki %10 luk fiyat farki artik iyice kafa karistirmaya basladi

Turkiyede TCELL hisselerini sinirsiz ve bedava TL basma yetkisi olan birileri mi aliyor acaba?
    Inanilmaz ama bedava para verdiler..
    Şaka gibiydi..

Sayfa 864/909 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •