[QUOTE=ORTAK;6245489]Yabancının yılbaşından beri 180 milyon lot satışı var başka satan yok.Ama bu ucuz olduğu
Yeterli degil %80 lerde yqbanci orani vardi
[QUOTE=ORTAK;6245489]Yabancının yılbaşından beri 180 milyon lot satışı var başka satan yok.Ama bu ucuz olduğu
Yeterli degil %80 lerde yqbanci orani vardi
https://ffo3gv1cf3ir.merlincdn.net/h...-TR-vfinal.pdf
bu sunumun 16. sayfasında 2025 yılında yaklaşık 900mdolar borç servisi olduğu yazılmış ... bugünkü kur ile yaklaşık 16.5 milyar tl civarı bir tutar oluyor... ben parçalara bölünüp vadesinin ötelenmesi söz konusu olur diye düşündüm ama şirketi daha iyi tanıyan arkadaşlara acaba bu borcun çevrilmesi nasıl olur diye sormak istedim saygılar
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Varlık Fonu İyidir![]()
yatırım tavsıyesı degıldır
Her halde dunyada bir tek ben yapmış olabilirim
Dun Tcell satip TKC aldim
Bugun TKC satip Tcell aldim
Gider ayak son islem gününde amerikaya vergi borcu cikti))
Şirkete Süperonline halka arz süreci devam edecek mi yoksa tamamen vaz mı geçildi diye sordum.
Cevap:
Turkcell olarak pay sahiplerimize daha fazla nasıl değer yaratabiliriz diye tüm işlerimizi düzenli olarak stratejik açıdan, piyasa şartlarını da göz önünde bulundurarak değerlendiriyoruz.
Mal mal iş yapma yürü git işte yukarıya
nyse ile arasindaki %10 luk fiyat farki artik iyice kafa karistirmaya basladi
Turkiyede TCELL hisselerini sinirsiz ve bedava TL basma yetkisi olan birileri mi aliyor acaba?
Yer İmleri