Sayfa 864/996 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    Yaklasik 10k kadar
    Duze cikarsak bir haftada yirtarim ins 😀
    Üstad 26 k zarar var. İyisin bence

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Sen yanlis bi yere bakiyon
    Blomberg mobile gir piyasalar tikla ustte tahvil var tikla anlik oranlar orda guncel
    Gozukuyor
    Bu oran saat 15 e kadar degismezse yarin
    Kvba iyi getirir. Bende fpk alicam

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bir yıl ve altı bonoları da gösteriyor mu acaba?

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ufaktan alima baslasak mi kvba yerine demek istemistim?
    bende yemiyor hocam

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ufaktan alima baslasak mi kvba yerine demek istemistim?
    Üstat bugün ABD şov yapacak gibi duruyor. Yay 6,40 düşmüş. Aft yine dayanıklı

5. SAYIN YÖNETİCİMİZİN DİKKATİNE
    bizler, hisse fonlara yatırım yaparken borsanın, borçlanma araçları fonu alırken tahvillerin, altın ve dövize endeksli fonları alırken de ilgili araçların gidişatını araştırıyor, kafamızda bir öngörü, bir fikir oluştuktan sonra da karar veriyoruz. bu noktada da bu araçların gidişat, faiz vb. gibi konularda fikirlerimizi paylaşıyoruz. siz, bazan yazışmalarımızı konu dışı yapmamamız konusunda bizlere haklı uyarılar yapıyorsunuz. bu konuya açıklık getirilmesi açısından sormak istiyorum
    aldığımız fonların içeriğinde olan borsa, hisse, tahvil, döviz vb. yatırım araçlarından bahsetmek, konu dışına çıkmak şeklinde mi değerlendiriliyor? konuyu daha da açmak açısından "yarın borsada tepki yükselişi olabilir, böyle bir ihtimale karşı bu gün hisse fon alacağım dediğimde konu dışına mı çıkmış oluyorum? ilgi ve anlayışınıza şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda da başarılar dilerim. saygılarımla.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bir yıl ve altı bonoları da gösteriyor mu acaba?
    2-5-10yillik tahvil faizlerini anlik gorebilirsin
    2 yil alti yok. Kvba larda 2 yillik oran agirlikli
    Fiatlamaya etkilidir. Gecen hafta 2 yilliklarin
    Dususu ile kvba lar iyi kar getirdi.
    Gunluk takip lazim bende bugun pff satip
    Valorsuz fpk alicam yarin 2 yillik yukselirse
    Satip pff ye gecicem.
    Malesef bu ortamda gunluk 0.03 getiri
    Almak icin boyle varyasyonlar yapiyoruz
    Ne hallere dustuk

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    o daha çok sohbet muhabbet tarzını kastediyor. borsanın gidişatına dair bir öngörü yapılmadan hisse fonu almak, paraşüt açmadan uçaktan atlamak gibi olur. yanılıyorsam, yani burada borsanın gidişatıyla ilgili fikir paylaşmamız yasaksa kendilerinden rica ediyorum, lütfen konuya bir açıklık getirsin.
    Kesinlikle .. Başlıkla alakasız şeyler anlatmak, sohbet tarzı yazışmak( havalar nasıl ? İcmeye gidelim vs. vs.) , siyaset yapmak insanları küçümsemek , dalga gecmek gibi konulardan uzak duralım diyorum.. Burası Borsa , ekonomi formu fonlarda borsayla tabiiki ilgili bu yüzden ekonomi ve borsa konularında elbet paylaşım olacak , burada sadece hisse muhabbeti yapmayalım hisselerin kendi başlığı var orada yazabiliriz , fona dahil olan hisseler hakkında abartmadan tabii ki yazabiliriz ama hisse çok iyi buradan alalım , aman satmayın aman almayın gibi yazışmalardan bahsetmiyorum böyle şeyler tabiiki olmamalı .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

yac fonu yabancı hisse senetlerine mi baglı bilen varmı ?

Sayfa 864/996 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •