Sayfa 864/903 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874 ... SonSon
Arama sonucu : 7221 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Suriye gelişmesinden sonra Ukrayna da yaşanan gelişmeler birbiri ile alakalı olduğunu düşünüyorum, ver Suriyeyi al Ukrayna’yı, Abd Suriye’de kazandı, Rusya da Ukrayna da kazandı, Trump Ocak ayında göreve başlamadan önce anlaşma gerçekleşecektir, bu durumda şirkete düşen görev alt yapıdan alacağı pay ile 2025 te agresif büyüme olacaktır, Bu arada yarının tavanı 54,05 yolumuz açık olsun herkese bol kazanç ytd…
    bende aynen senin gibi düşünüyorum dostum...suriye ve ukrayna birbiri ile bağlantılı görünüyor....rusyanın hiç direnmeden suriyeden çekilmesi ( ki sıcak denizlere inmek rusyanın tarihten beri süregelen bir amacı idi ) çok düşündürücü...

ukraynada ve suriyede barışın gelmesi ile başta gesan olmak üzere pek çok türk şirketine hayırlı kapılar açılacaktır...yaklaşık bir ay önce bu ukrayna beklentisini dile getirmiştim...şimdilik bu beklenti adım adım gerçekleşiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. piyasadaki kısıtlı yatırımcı ve kısıtlı nakit beklentilerin çok geç satın alınmasına neden oluyor...bu ortamda en güzel kap haberleri bile en fazla %3-5 etki yapabiliyor...ama gelecek de bir gün gelecek...o zaman beklentileri çok önceden satın alanlar lokomotifin en ön vagonlarında yer alacaklardır...geçmişte beklentiler bir yıl önceden satın alıyordu.... ama son dönemlerde yatırımcı profili de değişti...insalar çok aceleci olmaya başladı...herşeyin bir anda olmasını istiyor...o yüzden de sabır nedir bilmiyorlar...biz sabır ile beklemeyi biliyoruz..bakalım gelecekte neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    piyasadaki kısıtlı yatırımcı ve kısıtlı nakit beklentilerin çok geç satın alınmasına neden oluyor...bu ortamda en güzel kap haberleri bile en fazla %3-5 etki yapabiliyor...ama gelecek de bir gün gelecek...o zaman beklentileri çok önceden satın alanlar lokomotifin en ön vagonlarında yer alacaklardır...geçmişte beklentiler bir yıl önceden satın alıyordu.... ama son dönemlerde yatırımcı profili de değişti...insalar çok aceleci olmaya başladı...herşeyin bir anda olmasını istiyor...o yüzden de sabır nedir bilmiyorlar...biz sabır ile beklemeyi biliyoruz..bakalım gelecekte neler olacak ??
    Haklısınız hocam sadece dün bugün mesela Astor artı iken gesan yaklaşık %5-6 düştü şahsen ben bunu anlamadım 2 gündür bu kadar düşecek ne oldu. Sektörde beklentiler iyileşirken barış anlaşma mesajları gelirken

4. Bu ne biçim hisseymis 2 gündür yüzde 5 düşüyor, yok mu bunun sahibi. Yazıklar olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Haklısınız hocam sadece dün bugün mesela Astor artı iken gesan yaklaşık %5-6 düştü şahsen ben bunu anlamadım 2 gündür bu kadar düşecek ne oldu. Sektörde beklentiler iyileşirken barış anlaşma mesajları gelirken
    bence tahtayı yüklenenlerin önemli bir kısmı ky..bu yüzden de düşüşlerde maximum panik yapıp satıyorlar..normalde bu kadar sert düşmesine gerek yok...kısa ve panikle düşünen yatırımcıların satışlarının sonuçları olduğuna inanıyorum...

6. Bu satisi ky yapmaz. İnfo mali tepeleme bosaltiyor. Ne ky satisindan bahsediyorsunuz Allah askina

7. hacimsiz ve sert düşüyor..bu tür düşüşlerin olası tepkisi de genelikle aynı şekilde sert oluyor...bakalım neler olacak ?? bu kadar sert düşüşü açıkçası ben de yakıştıramadım..

8.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Bu satisi ky yapmaz. İnfo mali tepeleme bosaltiyor. Ne ky satisindan bahsediyorsunuz Allah askina
    bedeni ky değilse de kafası ky....

Sayfa 864/903 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •