bora abi, 2-3 gündür dolar short taşıyorum, haberin olsun, sonra niye söylemedin deme ..
niye düşmüyo bu meret diye canım sıkılmaktaydı, zar-real vs eküriler yerle yeksan oldu, bizimkini tutuyor bi takım rezil ********ler diye bakıyordum piyasaya.. bu topiğe girdim moralim düzeldi, meğer dolarcılar da niye yukarı gitmiyo bu meret pencresinden seyrediyormuş.. tillerson kıçına tekme vurarak uğurlandığı gün yıkılır aşağı bu meret diye düşünmeye başladım
dolar tahvillere satış gelip durmakta bir süredir, faizi yükseliyor/fiyatı düşüyor, artık çin midir, avrupa mıdır, japonlar mıdır, öbürü müdür bilemem ama dünyada dolardan uzaklaşma trendi var belli ki.. doların arkasındaki temel güç, askeri caydırıcılıydı.. dolar kullanacan her işinde yoksa ümüğünü sıkarın senin' diye mafya bozuntusunu ilk olarak k.kore bozdu- yürü git ulan dedi.. kabadayı kalakaldı.. sonra ortadoğu'dan ne idüğü belirsiz bir ülke çıktı- ixtr git lan, çakarım osmanlı tokadını dedi, henüz bi cevap gelemedi .. emsalsiz askeri güç yoksa, kimse daha da dolarda durmaz![]()
Yer İmleri