Sayfa 867/1002 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Günaydın

Para Piyasası Fonlarını nereden alabilirim

NVB - HYV - NRG - PPZ

Yapı Kredi mobile Akbank Mobile giriyorum ulaşamadım biraz yeniyim fon dünyasında dostlar geçmiş sayfalara bakındım göremedim mutlaka vardır tabi
    yapı kredi mobil için: sol üstteki üç çizgiye tıkla > yatırımlar > yatırım fonları (alış-satış dönüşüm) > fon kurucusundan örneğin PPZ alacaksan azimut portföyü seç > PPZ > paranın alınacağı hesabı seç ve tutarı seç > devam

saat 9.30'dan sonra dene ama şu an fiyatlar belli olmadığı için ppz boş gözüküyor. İlk kez fon alıyorsan bu üstteki adımlardan sonra banka sana uyarı verecek ve MKK sicil kaydı oluştaracak. Bir şey yapmana gerek yok bunun için banka yapıyor o işi. 1-2 saate hesabın onaylanmış olur.

2. bunca yıldır fon alırım. neo portföy kadar iğrenç ve tiksincine rastlamadım. üç ay üzeri getirilerde mükemmel ama seçim sonrasından itibaren sürekli düşüşe oynayarak ciddi ralliyi kaçırdılar. viop kullanan fonlarda terste kalmalar gayet doğaldır aslında ama bir gün kalırsın iki üç beş gün kalırsın. piyasayla niye inatlaşıyorsun ki. 40 gün boyunca da inat olmaz herhalde. bu ggün yine eksi getirmiş. piyasanın yüzde 4 yaptığı ortamda en azından yüzde bir iki falan getirecek şekilde ayarlanmaz mı bu kahrolası viop anlamadım. Allah'tan bu saçmalığı görünce hızlı davranarak büyük çoğunluğunu elden çıkarmıştım ama yine de nefret ettim neo portföyden. bundan sonra yıllık yüzde bin de getirse hem vallahi, hem de tallahi semtinden geçmem. asla ytd

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bunca yıldır fon alırım. neo portföy kadar iğrenç ve tiksincine rastlamadım. üç ay üzeri getirilerde mükemmel ama seçim sonrasından itibaren sürekli düşüşe oynayarak ciddi ralliyi kaçırdılar. viop kullanan fonlarda terste kalmalar gayet doğaldır aslında ama bir gün kalırsın iki üç beş gün kalırsın. piyasayla niye inatlaşıyorsun ki. 40 gün boyunca da inat olmaz herhalde. bu ggün yine eksi getirmiş. piyasanın yüzde 4 yaptığı ortamda en azından yüzde bir iki falan getirecek şekilde ayarlanmaz mı bu kahrolası viop anlamadım. Allah'tan bu saçmalığı görünce hızlı davranarak büyük çoğunluğunu elden çıkarmıştım ama yine de nefret ettim neo portföyden. bundan sonra yıllık yüzde bin de getirse hem vallahi, hem de tallahi semtinden geçmem. asla ytd
    Başka işler var bence istese de eksi getiremezdi dün yani nasıl becermişler hayret.

4. değişkenlerin hepsi çuvalladı. re-pie fonları dahil. tamam ben de böyle faiz ortamında böyle bir saçma bir ralli beklemiyordum şahsen ama sen profesyonelsin yani..neyse tekrar hisse fonlara dönüş için teknik olarak 5700'e dönüşü beklemekten başka çare yok ki mutlaka dönecektir. aylık kazancımla da düzenli hisse fon alıma devam ederim. benim gibi bayram öncesi tedbiren bisti terkedenler için en mantıklı strateji bu gibi duruyor şu an.

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    KUT: %-2,0819 (diğer fonlardan ayrışmış, fiyat yanlış değilse tabi)
    Belki aday olabilir
    Bildiniz sn yuji, tebrikler.

Kut %+5.15

Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    1-2 saate hesabın onaylanmış olur.
    Teşekkür ederim
    Peki bu şemsiye fon türlerinde günlük kar zararın bir limiti var mıdır borsa da ki günlük
    % 10 sınırı gibi yoksa sınırsız mı

7.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim
    Peki bu şemsiye fon türlerinde günlük kar zararın bir limiti var mıdır borsa da ki günlük
    % 10 sınırı gibi yoksa sınırsız mı
    Yatırım fonlarının risk değerleri mevcut, fonun kap sayfasındaki veya fonun web sitesindeki yatırımcı bilgi formunda görebilirsiniz.

Para piyasası şemsiye fonlarında risk 7 üzerinden 1 veya 2'dir. Bu risk profilinde günlük %+-10 ve üzeri olması ihtimali yok denecek kadar azdır.

Özellikle döviz'le fiyatlanan fonlar risk 7 üzerinden 6 veya 7 dir. Dövizin ve fonun içeriğindeki kıymetlerin durumuna göre bu fonlarda nadirde olsa dediğiniz gibi günlük +-10 ve üzeri görülebilir.

Saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    KUT: %-2,0819 (diğer fonlardan ayrışmış, fiyat yanlış değilse tabi)
    Belki aday olabilir
    KUT
    27/06/2023: %-2,0819
    03/07/2023: %0,1324
    04/07/2023: %5,1532

Bu taktiği not edelim, unutmayanlar unutanlara hatırlatsın : )

Sayfa 867/1002 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •