Ekrem İmamoğlu : Ne yazıkki her seçimde gördüğümüz bir Anadolu Ajansı vakasıyla yine karşı karşıyayız. Anadolu Ajansının itibarı sıfırın altındadır.
Ekrem İmamoğlu : Ne yazıkki her seçimde gördüğümüz bir Anadolu Ajansı vakasıyla yine karşı karşıyayız. Anadolu Ajansının itibarı sıfırın altındadır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Mansur yavaş : Bir önceki seçimde Ankara'da rakibim %82 ile başlamıştı. Anadolu Ajansı maalesef işlevini yerine getirmemektedir.
Yavaş : %23,87 net gelen sonuçlara göre Kılıçdaroğlu öndedir. Bize güvenin bize inanın, doğru bilgi buradadır yanlış bilgi verirsek mahçup oluruz, anadolu ajansının durumuna düşmek istemeyiz.
Mansur Yavaş : İstanbul ve Ankara'da öndeyiz.
Anka : açılan sandık %10,04
Erdoğan : %50,26
Kılıçdaroğlu : %44,39
%Oğan : %4,84
Anadolu Ajansı : açılan sandık %36,28
Erdoğan : %53,02
Kılıçdaroğlu : %41,04
%Oğan : %5,38
Millet ittifakı yüksek oylar çıkan sandıkları itiraz ile sisteme girmiyor
Ekrem İmamoğlu : Tavsiyem bir süre Anadolu Ajansı verilerine bakmayın, aldatılıyorsunuz nasıl aldatıldığınızın da bir önemi yok, aldatılıyorsunuz.
Yer İmleri