Sayfa 868/919 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

bakın şimdi viop eylül kontratı -0,9 4,99-5,00 ÇALIŞIYOR.Bunlar şimdi 4,99 u çanakkale geçilmez yapar yığarlar oraya öküz gibi malı.Viopta longcular pozisyon kapatana kadar kumarhane kardeşim burası.Yok şöyle kar etmiş yok böyle kar etmiş hikaye.Masadaki kumarcılar kazanıyor.

Bu aracı kurumlar içlerinde dürüstce işini yapanda vardır muhakkak ama geneli spotu kumarhaneye göre istedikleri gibi yönlendiriyorlar.Şimdi bakın sabahdan beri 3-4 kademeye döndürüyorlar kurumlar belli (y.kredi,bankoff,info,tacirler,gedik,Garanti)bunla r kasanın farklı kurumlardan hesaplarıdır kesin.@spk.gov.tr ne yapar yatırımcı korur değilmi.varmı öyle bir kurum malesef ben göremiyorum.gören varsa söylesin

görüyorsunuz değilmi harfiyen aynı söylediklerim.Y.kredi o kadar malın be adi niye satarsın. burası senin için kumarhanenin anahtarı orada kaldıraç işte böyle arkadaşlar.olan biteni anlattım asla yatırım tavsiyesi değildir.Ama görün istedim oyunu

şimdi bu y.kredi nin viopta pozisyonu neyse milyon lotu feda edebiliyor o kurumda 63 milyon lot var demekki öbür taraftaki para daha tatlı onun içinalmışlar demekki o kadar malı .4,97 de bütün satışlar hemen hemen yapı.Bu kadar net yani.adam yıkıma oynuyor.Oyüzden bunların dalaveresi bitmeden bir cacık olmaz

şimdi yapı bitti garanın yanıyor satışları anlayın diye anlatacağım bıkmadan.

Garanti yatırım da 89 milyon lot var. ulan siz o malı niye aldınız madem sormazlarmı adama.Allah belanızı versin ne diyeyim.Borsayı kumarhane yaptınız

7.  Alıntı Originally Posted by Dogan55 Yazıyı Oku
    Bu aracı kurumlar içlerinde dürüstce işini yapanda vardır muhakkak ama geneli spotu kumarhaneye göre istedikleri gibi yönlendiriyorlar.Şimdi bakın sabahdan beri 3-4 kademeye döndürüyorlar kurumlar belli (y.kredi,bankoff,info,tacirler,gedik,Garanti)bunla r kasanın farklı kurumlardan hesaplarıdır kesin.@spk.gov.tr ne yapar yatırımcı korur değilmi.varmı öyle bir kurum malesef ben göremiyorum.gören varsa söylesin
    Doğan bey tuzun bile koktuğu bir ülkeye döndü ülkemiz,son 20-25 gün bunun özeti gibi,bunun sahabı da ne olacak ki,al birini vur ötekine,her taraf pis kokuyor,leşe dönmüş...

Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    Doğan bey tuzun bile koktuğu bir ülkeye döndü ülkemiz,son 20-25 gün bunun özeti gibi,bunun sahabı da ne olacak ki,al birini vur ötekine,her taraf pis kokuyor,leşe dönmüş...
    Aynen öyle malesef.

Sayfa 868/919 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •