Borsa düşünce klasik herkes akıl verir..
Böyle böyle % on kat giden borsanın arkasından baktılar 😂😂😂
Borsa burası dusebilu de cikabulude.
En sağlam analiz bu .
Neee
Borsa düşünce klasik herkes akıl verir..
Böyle böyle % on kat giden borsanın arkasından baktılar 😂😂😂
Borsa burası dusebilu de cikabulude.
En sağlam analiz bu .
Neee
boşverin borsayı maç ne olur? Onu diyin bi hele.
aynen bu borsada ne tahtalar var para kazandıran düz topçular ve çok bilmişler kazanamaz.
adamlar tekniği tıkır tıkır kanal içinde işletiyor daha ne yapsınlar.
trade edende ediyor şu fener tahtasından kombine paralarımızı ve hafta sonu eğlence paramızı çıkardık.
hayat kısa bu kadar kasmaya gerek yok.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Düşen trentte tek formasyon vardı.ŞEMSİYE FORMASYONU.Bunların 3 yıl geçmişi var.Daha önce KIŞ görmemiş SARMAŞIKLARDIR.
Ha buradan ha şu formasyon diye diye sermayeyi tüketirsiniz.YAVAŞ YAVAŞ PARAN ERİR...Bir bakarsın %50 zarar var..Bazen satıp uzaklaşmak lazım.EN TEHLİKELİ ŞEY DAİMA BORSADA olmaktır.Hissede trade eden 3 ün birisini bile alamaz.
Hele o saçma formasyonlardan uzak durun.İLK SORACAGINIZ ŞEY:DESTEK-DİRENÇ-KANAL ÜZERİNDE KAÇ SAAT-GÜN kalınca stoplayacağız veya poz. alacağız.Bunun NET CEVABI YOKSA ÇÖPPPPPTÜR...
Misal ben 2017-18 direncini kabul ettim.ve bir gün üzerinde kapanınca stopladım...Tekrar altına indi.Ama malesef kural çalıştı.BUNU BİLEMEZSİN..
10770-850 yi temel referans kabul ederek short açtım..Maliyet iyi..ya stoploss olurum ya da yeni vadeye taşıyarak devam ederim.
KENDİNE GÜVENEN-isteyen BURAYA AGUSTOS VADE İLE ilgili öngörüde bulunur.VİOB bilmiyorsa bile 1-2 aylık öngörü yapar.1-2 ay sonra bakarız..Nickiniz de gitmez.
Bozkurta dedim 21 temmuza kadar 10.000 altı beklerim.Daha önce 9950 ye indi yırttık..Bu sefer bakalım..
Alıyorum satıyoruz gün sonu yine maliyet kapanıştan yukarıda kalıyor… aman aman satışta yok sığ kısır işlemlerle nette birşey değişmeden… akıllarında bir rakam var ona değidirmeden döndürme niyetleri yok..
oranlara bakınca...
2.91 ile beraberlik ..... ve 1-1 gibi gözüküyor....
handikap çekyaya...çifte şans Türkiye ye....
burası beklenen.....
ama iş oynamaya gelirse....
ilk gölü atan...ilk yarı sonucu....maç sonucu...toplam gol....
penaltı...korner....sarı kart v.b oynanan ihtimaller hesaba katıldığında....
en süpriz kupon....
ilk yarı Türkiye ilk gol atıp...ilk yarı 2-1 yenilmesi....maç sonucu 3-1 yenilmesi oluyor....
ancak...
en iyi üçüncü olayı hesaba katılınca...
Türkiye ye....ikinci sıra üst tur bileti için beraberlik yetiyor.....
çekya son 16 için ölümüne kazanmak zorunda......
bol göllü maç olabilir.....
hülasa...
çekya ....ilk korner.....en çok korner......toplam 9 üstü korner....
bir penaltı.... ilk gol Türkiye.....ilk yarı daha gollü.... 2.yarı uzatmada gol....
ilk yarı 2,5 üstü..... maç sonucu 4,5 gol üstü... 2 farkla
1.yarı...2-1
sonuç 3-1 (Uzatma ihtimali 4-1)
en riskli ve süpriz kupon.....
16.07.2024 - 10.12.2024
PKK'nın üst düzey isimlerinden Gabar eyalet komutanlığı üyesi "Beritan Nurhak Çiya" kod adlı Sultan Dağ, Batman'da düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilmişti..
DEM parti milletvekili Saliha Aydeniz, Sultan Dağ’ın cenazesini elleriyle Defnetti.
@antirtukk
Şu rezilliği bak. Devlet pkk ile mücadele ediyor ama şehirdeki sivil pkklilar Devletin meclisinde yatiyor besleniyor para alıyor. Sonrada çıkıp pkk yi bitirecez diyorlar ne bitmesi Dem parti yarin o ölen pkklinin yerine yeni birini dağa gönderir.
Rakip takımdan fazla gol atarsan galip gelirsin .(istisna durumlar hariç)
Bi tek bunu biliyom.: )
Milli takıma başarılar.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri