Sayfa 868/868 ÝlkÝlk ... 368768818858866867868
Arama sonucu : 6943 madde; 6,937 - 6,943 arasý.

Konu: Viop LXVI

1.  Alýntý Originally Posted by kuzu Yazýyý Oku
    KERESTEYI satacaklar.....an meselesi.....yuzde 15 gocus....mustuluyor.
    Kereste ne Emmim??
    Biste üzdüler bu arada.

2.  Alýntý Originally Posted by guneysu Yazýyý Oku
    ingilizmisin haris, biraz dinlen sen, tekrarýnda mezara gömerim..
    Beni kaç kere gömdüler adýný söylemedim.

https://www.youtube.com/watch?v=1aFBk9jjIac
    Ýnsan hiçbir þeyle gelir. Her þeyin peþine düþer.
    Sonra, her þeyi býrakýp hiçbir þeyle gider. ...Majhul

Alýntý Originally Posted by guneysu Yazýyý Oku
    ingilizmisin haris, biraz dinlen sen, tekrarýnda mezara gömerim..
    ellerine saðlýk sayýn @guneysu
    @akba denen terbiyesiz konusunda da ayný tavrý gösterdiðiniz için zamanýnda teþekkür edememiþtim. o terbiyesiz de, benzer þekilde ülkemizin kurucusu Atatürk'ün adýný anmadan hakaret edip hakkettiðini bulup sepetlendi.
    @akba 'yý özlediðini dile getiren arkadaþlar var. bazen piyasa için doðru þeyler yazsa da (10 yazýsýnýn 9'u nerdeyse kurucu deðerlere hakaret, ayrýþtýrýcý üslup, ortamý germe, saymaya deðmez gereksiz mesajlar, 1 tane de anlamlý piyasa bilgisi) bu ülkenin kurucu deðerlerini kimse aþaðýlayamaz.
    inanç konusunda da, ateist arkadaþlar inanmamalarýna raðmen asla dini deðerlere hakaret etmeden sýnýrýný bilerek yazýþmalarýný yapýyorlar. bu gerçekten takdir edilesi bir tavýr.
    (misal @emlak adam düþüncesini yazýyor ama hakaret ettiðine asla rastlamadým.)
    zaten düþüncesini yeterince savunmayý beceremeyen basit insanlar, hakaret eder. bu eyleme baþvuran birini görünce, derhal oradan uzaklaþýn.
    ben bu konuda her zaman kafirun süresini kendime rehber edinmiþimdir.
    uzun yazmaya gerek yok, herkes iþine baksýn.
    iyi geceler.
    Son düzenleme : manif; Bugün saat: 03:36.
    Açtýðým pozlar beni baðlar, benim aklým bana ancak yetiyor.

4.  Alýntý Originally Posted by nohut Yazýyý Oku
    Evet soy ayný....Hz.Ýbrahim soyundan geliyor.
    Bunlar uzun vade de Atatürk'ün de ayný soydan geldiðini iddia edecekler....tüm çabalarý bu...halbuki Atatürk Türk soyundan gelme.(Atalarý Konyalý)

Demek ki Ýsrail bugün de görüldüðü üzere inanç üzerinden insanlarý germeye devam ediyor yani aslýnda bu bir inancýn dýþýnda bir kardeþ kavgasý gibi bir þey.

O zaman takým tutar gibi fanatiklik yapmadan insanlarý zorlamadan inanç denen bu duyguyu yaþamak isteyenlere sözümüz þu olsa gerek

Araplarýn kýymetliliði yok kültürüne biat yok
    Çünkü onlarýnda kýymet verdiði kiþi bugün düþman gördükleri baþka bir inancýn eseri

Kimse üstün deðil kimse doðru deðil
    Bugün yaþanan Ýsrail Filistin savaþý sadece fikir ayrýlýðý ve bunu din adý altýnda ima edilerek insanlýðý yokluða ahlaksýzlýða ev itiyorlar

Sn. Nohut nezdinizde vermiþ olduðunuz bilgiler doðrultusunda teþekkür ederim.

Kim kime inanýyor neyi savunuyor belki azýcýk anlamýþlardýr diye umuyorum

Saygýlar
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

5. Vergi ödeyecek þirket kalmayacak
    Borsadaki þirketlerin 269 tanesi zarar ederken, kârlar ortalama yüzde 11.2 geriledi. Analistler, Hazine’nin önümüzdeki 2-3 yýlda Kurumlar Vergisi ödeyecek þirket bulmakta zorlanacaðýný söyledi.

https://www.sozcu.com.tr/vergi-odeye...ayacak-p222917

6. Bakanlýk yangýndan Damla Kent kaçýrýyor
    Damla Kent Projesi’nin de yapýldýðý alana iliþkin çevre düzeni planý deðiþikliði ve imar planlarý mahkeme tarafýndan iptal edildi. Bakanlýk kararý hiçe sayarak yeni planý alelacele askýya çýkarttý.

https://www.sozcu.com.tr/bakanlik-ya...iriyor-p222918

7. Erdoðan'ýn maaþ ödeneði yetmeyecek
    Cumhurbaþkanlýðý bütçesi ve gizli hizmet gideri kaleminden yapýlan günlük harcama 68.4 milyon TL olurken, 7 aylýk harcama 14.3 milyar liraya ulaþtý. Erdoðan’ýn maaþý için bütçeye ilave ödenek konulacak.

3 bin asgari ücretli yani 10 bin kiþinin 1 ay geçindiði parayý 1 günde yiyiyor

Ve bu milletin adamý diyorlar

Söylenecek söz yok kul hakký var

Sayfa 868/868 ÝlkÝlk ... 368768818858866867868

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •