Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 869/961 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Sn. selka;

Eğer kimin daha zengin olacağına, kimin daha fakir olacağına piyasa karar veriyorsa bu sisteme kapitalizm denir.
    Yok eğer kimse zengin olmasın, tüm fazlalık kazanç devletin olsun deniyorsa bu da sosyalizmdir.

Ama bizde bu fazlalık kazançlar devlete gitmiyor ama diğer taraftan kime gideceğini de devlet belirliyor. Bu nedenle bizdeki sisteme "devlet kapitalizmi" demek en doğrusu gibi.
    tam kapitalizme bizim insanınızım vicdanı el vermez ama 85 milyonun 25 milyonu yardım alıyorsa orda bir sorun olduğu kesin.
    Tam kapitalizm diyemem ama daha fazla kapitalizm ve daha az çok az devlet müdahelesi süper olur gibi.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SN.İkare dediklerimi çok daha güzel bir özet geçmişsiniz... Teşekkürler....

------------------------------------------------------------------------------------------------

"USD da yükseliş kaçınılmaz" başlığına bazıları USD almak hainliktir filan diyorlar...

Allah akıl fikir versin... İnsan elbette yanlış işler yapabilir. Bu doğasında vardır.. Üniversitede daha çok "ülkücü Türk Gençliği" bir yanım vardı. ODTÜ daha çok sol ağırlıklı bir üniversite idi.. O zaman ve o düşünce ile, silah vermeden hücum Yunanistan'a deseler yemin ederim, hücum ederdim..

Yaşım 45 oldu.. Yavaş, yavaş hayatı tanıdık.. İnsanları tanıdık.. Dini tanıdık... Siyasileri tanıdık... Bakınız öğrenmek faklı bi'şeydir, tanımak farklıdır...

Tanıyınca ne denli saf, ne denli temiz, ne denli tek kaldığımı fark ettim..

Hani İmam o. cemaat sı..r denilir ya, o misal...

Siyasilerin ister o taraf ister bu taraf olsun; hepsinin birikimleri USD ve Euro ile.. En son bildiğim kadarı ile Devlet Bahçeli 50,000 USD ı 7 TL den bozdurmuş dekontunu USD larımı sattım diye tweet atmıştı. Kaç TL den alındı diye sorulduğunda 4 TL den diye sanırım cevap yazmıştı...

TR de ki tüm ihaleler, alım satımlar hepsi USD ile.. Borçlanmalar, alacaklar, verecekler USD ile...

Sen itiraz ediyorsun, USD almak hainlik diyorsun...

Yok hayır.... Yaşın 18 ise sorun yok...

Ama biyolojik yaşın benim gibi 45 ise...

Vay Anam Vay...

İşte o içinde bulunduğun durum, dünyanın en zor durumudur...

O da;

"Biyolojik yaşının 45 olup ta; akıl yaşının 18 de kalmasıdır.."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku

Vay Anam Vay...

O da;

Çok iyi belirlemişsiniz...

Zor olmalı.

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    SN.İkare dediklerimi çok daha güzel bir özet geçmişsiniz... Teşekkürler....

------------------------------------------------------------------------------------------------

"USD da yükseliş kaçınılmaz" başlığına bazıları USD almak hainliktir filan diyorlar...

Allah akıl fikir versin... İnsan elbette yanlış işler yapabilir. Bu doğasında vardır.. Üniversitede daha çok "ülkücü Türk Gençliği" bir yanım vardı. ODTÜ daha çok sol ağırlıklı bir üniversite idi.. O zaman ve o düşünce ile, silah vermeden hücum Yunanistan'a deseler yemin ederim, hücum ederdim..

Yaşım 45 oldu.. Yavaş, yavaş hayatı tanıdık.. İnsanları tanıdık.. Dini tanıdık... Siyasileri tanıdık... Bakınız öğrenmek faklı bi'şeydir, tanımak farklıdır...

Tanıyınca ne denli saf, ne denli temiz, ne denli tek kaldığımı fark ettim..

Hani İmam o. cemaat sı..r denilir ya, o misal...

Siyasilerin ister o taraf ister bu taraf olsun; hepsinin birikimleri USD ve Euro ile.. En son bildiğim kadarı ile Devlet Bahçeli 50,000 USD ı 7 TL den bozdurmuş dekontunu USD larımı sattım diye tweet atmıştı. Kaç TL den alındı diye sorulduğunda 4 TL den diye sanırım cevap yazmıştı...

TR de ki tüm ihaleler, alım satımlar hepsi USD ile.. Borçlanmalar, alacaklar, verecekler USD ile...

Sen itiraz ediyorsun, USD almak hainlik diyorsun...

Yok hayır.... Yaşın 18 ise sorun yok...

Vay Anam Vay...

O da;

Yahu doviz bazinda tahvil ihrac etmis bu hukumet Daha kendileri tl ye inanmiyor guvenmiyor ki.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. FAİZ+ENFLASYON+KUR Sarmalını önlemeye yönelik alınan tedbirler tamamen suni ve yalanlardan ibaret. Bunu kendileri de biliyor ama böyle idare etmek zorundalar. Bakalım bu yapay tedbirlerle nereye kadar götürebilecekler.

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    FAİZ+ENFLASYON+KUR Sarmalını önlemeye yönelik alınan tedbirler tamamen suni ve yalanlardan ibaret. Bunu kendileri de biliyor ama böyle idare etmek zorundalar. Bakalım bu yapay tedbirlerle nereye kadar götürebilecekler.
    Para lazım para hemde çok para. DIBS lere dikkat önümüzdeki süreçte. Dolayısıyla tahvil faizlerine.

Alıntı Originally Posted by asmakaptan Yazıyı Oku
    döviz almayı amerikanın haydutluk politikasını gördükten sonra kendime yasakladım
    Adam asilmamamak icin asmakaptan olmuştu. Yönetim yanli s anladı. Asmakabak gibi aştı. Bakalım bir sonraki niki e olacak. Salak herif eceli gelen köpek misali niki alır almaz ya döviz tipiklerine ya cafeye koşuyor. Git bir süre başka başlıklarda yaz.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yurt dışındaymış yahu, orada da gaymeylen alıyormuş maasi!
    Eline düşen yaşamıyor. Sonra troll yok diye topik topik dolaniyon

Sayfa 869/961 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •