Sayfa 869/1003 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ppz de çuvalladı bugün mk% 17.62
    Gün gün düşmeye başladı
    18 getirir diyorduk yalan oldu.
    Bı osd iyi durumda.ppz yi satıp osd mi almalı.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    gecmis postlarima baksaniz bu kadar sorun yasanmaz sizlerde.
    yazmistim butun ppf ler baslarken yuksek veriyorlar sermaye yigdiktan sonra artik kesiyorlar. ama yatirimci parani cekip nereye atacagim sorusuyla paraya dokunmuyor
    Canlar gider heyyyy

2.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Btc resmen ons altinin isini bitirdi.
    1750 altinda GBC yonetimi strateji degistirmezse fondan cikis yapmayi dusunuyorum.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet simdi benim 3 ay once dedigim soze arkadaslar yetisiyor
    o yuzden artik coinfonu kurmak gerekiyor. bir arkadas olamaz dedide ama uzun surmez onu da gorersiniz
    Canlar gider heyyyy

3.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Bende de cok ciddi zarar var, ama nedense fon sahipleri bunu tutmaya devam ediyorlar. Yani ilginc yatirimci sayisi cok da azalmamis gorunuyor

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    azalma zarari kurtulduktan sonra yasanacaktir hocam
    mesela altin 2000 gorse ki goremez o zaman gorersin kimler kosuyor piyasadan
    Canlar gider heyyyy

4.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    azalma zarari kurtulduktan sonra yasanacaktir hocam
    mesela altin 2000 gorse ki goremez o zaman gorersin kimler kosuyor piyasadan
    Haklisin sayin Shangil, ama be Azimut'un sadece GBC fonunu tasimiyorum. Elimde Azimut'un GBC, GSP, GMA ve PPF'si de var. Aktif yonetilen bir fon oldugunu dusunuyorum

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abd tahvil faizlerindeki cazip oranlar kuresel piyasalarda borsayi baski altinda tutmaya devam ediyor.Gelismis ulkelerden gelen paraciklar memleketine tahvil almak icin donerken satislar geliyor.Konjonktur degisiyor teknoloji cazip gorunsede yilin ikinci yarisi soru isareti.

M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Niye azalsın ki hocam ? Ben anlamıyorum hakkaten.
    Dolar %2 düştüğünde, %2 düştü bugün diye küfrediyor insanlar bu fona.
    Yani bunu şuna benzetiyorum, oğluna 100 bin dolar veriyorsun , git yurtdışında ticaret yap diyorsun, çocuk gidip çalışıp 102 bin dolar getiriyor, ulan it bu ne dolar düştü diye tokatlıyorsun , bundan farkı yok ki. Bunda çocuğun suçu ne ?
    usdtry ile hesaplanan bir fon ve dolar düşmeseydi ortada doğru düzgün bir zararı da olmayacaktı.
    Uzun periyotta döviz bazlı fonlar arasında benchmarklarını geçip uzun vadelerde dolar bazında reel getiri sağlayan nadir fonlardan. Hatta benchmarkını her sene düzenli geçen tek döviz bazlı fon.
    5 yıldır her sene döviz bazında 15 ila 20 % arası ortalama getirisi var. döviz bazında diyorum bakın...
    Yıllık dolar mevduatı %2 mi ?
    Ama gerçekten 3-5 günlük yatırımcının dökülmesinde yarar var.

Bu tür bir fondan makul beklenti , yıllık döviz bazında %10 net getiridir, bunu da yıllardır bana fazlasıyla sağlıyor, ötesinde ne bekleniyor bilmiyorum.
    Sn hellistheothers,
    Sizi özlemiştik, samimi ve ufuk açıcı bilgiler paylaşan nadir kisilerdensiniz

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ppz de çuvalladı bugün mk% 17.62
    Gün gün düşmeye başladı
    18 getirir diyorduk yalan oldu.
    Bı osd iyi durumda.ppz yi satıp osd mi almalı.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Osd almak çok zorlaştı,
    Ayrıca osd ayın birkaç gününde yüksek getiri sağlayıp sonra ppf den az getiri yapıyor. Ziplamali kazanç gününden sonra alırsanız 1 aya yakın ppfden az getiri saglayabilirsiniz

8. Adı üstünde para piyasası herkes sermayesini bu tarafa aktarırken arz fazlasıyla piyasanın likide doyması ihtimali yok, ama profesyonellerin yönettiği ve işi bu olan insanların faizleri kendileri daha fazla para istemezuk diye baskilama ihtimali var.

Fikralarla hissenet.

Bence buradaki çıkarımlarla kafa bulandırmak yerine mesela TLREF'i takip etmekte fayda var.

Sayfa 869/1003 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •