Sayfa 87/967 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 689 - 696 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

2.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayin cekas.

Iteleme operasyonu devam ediyor gibi..

3. Kap haberlerine tekrar bir göz atalım ;

17.04.2017
    Şirketimiz Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Doğtaş markasının Samsun Bafra, Amasya ve Bursa mağazaları ile Kelebek markasının Isparta ve Bursa mağazaları hizmete açılmıştır. Açılan beş yeni mağaza ile birlikte yurt içinde Doğtaş markası 143 mobilya, Kelebek Markası ise 145 mobilya ve mutfak satış noktasına ulaşmıştır.
    Şirketimiz tarafından 2017 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışında 44 yeni Doğtaş, 41 yeni Kelebek şubesi açılması hedeflenmektedir.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

4. 19.04.2017

Şirketimiz ile Sera Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş.arasında Nef İş GYO Projesinin mutfaklarının imalatı hususunda KDV hariç toplam 3.650.000 TL tutarında sözleşme imzalanmıştır. Yine MSY Yapı Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. ile Pendik Projesinin mutfaklarının imalatı hususunda KDV hariç toplam 1.100.000 TL tutarında sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme konusu işler 19.04.2018 tarihine kadar tamamlanacaktır.

5. 24.04.2017

Şirketimiz ile ;
    - Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.ile Avrupa Konutları Projesinin vestiyerlerinin imalatı hususunda KDV hariç 3.021.482 TL tutarında,
    - Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Kayabaşı Projesinin tüm sabit mobilyalarının imalatı hususunda KDV hariç 2.050.000 TL tutarında,
    - Perspektif Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Körfez Tatil Köyü Projesinin tüm sabit mobilyalarının imalatı hususunda KDV hariç 2.700.000 TL tutarında,
    - Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Körfez Tatil Köyü Projesinin hareketli mobilyalarının imalatı hususunda KDV hariç 1.414.000 tl tutarında,
    toplamda 9.185.472 TL tutarında sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme konusu işler bir yıl içerisinde tamamlanacaktır.

6. 05.04.2017-basın açıklaması

Mobilya sektörünün önde gelen firması Doğtaş Kelebek Mobilya, 2017 yılının ilk
    çeyreğinde sektör ortalamasının çok üzerinde bir büyüme gerçekleştirdi. Geçtiğimiz
    yıla göre ilk üç ayda % 41 büyümeye imza atan şirketin, 2017 yılsonu büyüme hedefi
    de aynı paralelde planlanıyor.
    Doğtaş Kelebek Mobilya CEO’su Ersin Serbes ilk üç ayda yakalanan başarıyla ilgili olarak;
    “Geçtiğimiz yıl, sektörel deneyimi çok uzun yıllara dayanan güçlü bir ekiple yeniden yapılandık.
    Yılların verdiği birikim ve uzmanlığımızı ustalıkla yansıttığımız tasarımlarımızı müşterilerimize
    uygun koşullarda sunmanın gayretindeyiz. Tasarım ve trendler konusunda öncülük etmek,
    müşterilerimizle bir araya geldiğimiz tüm temas noktalarımızda onlara iyi bir deneyim sunmak
    bizim için her zaman çok önemli. Yenilenen ürün portföyümüz, hem Doğtaş hem Kelebek
    Mobilya’da yenilemeye başladığımız mağaza konseptlerimiz, satış sonrasında da fark yaratan
    uygulamalarımızla önümüzdeki günlerde mobilya perakendeciliğinde adımızdan söz ettirmeye
    devam edeceğiz. Geçen ay Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından layık görüldüğümüz
    “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü†de ne kadar doğru yolda ilerlediğimizi
    gösteriyor.†dedi.
    2017’de Doğtaş Kelebek olarak güçlü bir büyüme hikâyesi yaratacaklarına değinen Serbes; “İlk
    üç ayda % 41’lik bir büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme oranı sektör ortalamasının çok çok
    üzerinde. “41 kere maşallah†diyoruz. Global pazardaki konumumuz her yıl güçleniyor.
    İhracata yönelik çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Düzce'de bulunan
    fabrikamıza yaptığımız yatırım bitmek üzere, bu sayede üretim kapasitesini artırıyoruz.
    Yatırımlarımız da devam edecek. Bu yılsonunda ilk üç ayda yakaladığımız büyüme oranlarıyla
    paralel büyüme gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.†dedi.

7. 16.02.2017

Şirketimiz ile Erkonut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında Erzurum da inşa edilen Şehristan Konutları Projesi'nin mutfak, banyo ve aksesuarları imalatı hususunda, KDV hariç toplam 9.814.658 TL tutarında sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme konusu işler 20.12.2017 tarihine kadar tamamlanacaktır.

8. *Sözleşme tutarları her ne kadar düşük olsa da Türkiyenin önde gelen firmaları ile bu işleri yapmak çok önemli. Bunlar çok önemli referanslar. Bu referanslarla birlikte daha büyük sözleşmelerde gelmesini beklerim...

Sayfa 87/967 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •