Sayfa 87/314 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 2511 madde; 689 - 696 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1. Ben bu hisse 2.50 deyken yazmaya başladım. Birçok şey yazmama rağmen çarli 1.80 den bu hisseyi aldı. Çarli şimdi sen neden yazıyorsun diyor.
    Bazıları 3 ay sonra iyi olacak diyor. Kardeşim 1 ay sonra yarı yarıya düşerse 2 katına hisse al o zaman neden 1.26 dan alıyorsun. Biz bir yıl önce 2.50 deyken bugünlerin kötü olacağı sinyalini verdik. Geçmiş de yazdığımız mesajlar duruyor.
    Bist te en fazla borcu olan hisseler 4 büyükler futbol takımları. 5. Dardanel. Bu hisseye iyi olacak diyen tek kişi olabilir. Oda muhteremin zokasını yemiş çıkartmaya çalışıyor dur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Herşeyin hayırlısı, 90 kuruşların altına kolay kolay ineceğini sanmam.savaş çıkarsa başka boş.Allah korusun....Uzun uzun yazmaya gerek yok.son açıklamalar gerçek olursa hisse,20,30 bile olur.Buda tahminle değil, bekleyip görerek,yaşayarak olur...gerçek olursa da arkasından baka kalınır.ha gerçekleşmezsede bu seviyelerde debelenir durur. Hisse şu an 3 ,5 lira değil ki ,nesine gerilelim...Hele benim için hava hoş, alıpta +sattığım hisse yok,hep cepten(kredi) yerim.Ha bir terslik yaparda kazandırırsa da [emoji54] [emoji50] [emoji2]
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Bu arada benim aldığım hisselerde şu ana kadar hep üçkağıtçı patronlar olmuştur,şansımı si..yim.

Ö,l. P pbnonoünn

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel takas

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Kıymetli Dostlar.....

Ben Şirketin sahiplerini kötü niyetli insanlar olarak görmüyorum.....

Adamlar en güzel ambalajlarda , sürekli yenilik yaparak , ortak almadan şirketi satmadan bu ağır krizi atlatma derdindeler. Şirketi batırmak gibi bir sıkıntıları olsa bunu çoktan yaparlar bu kadar eziyet çekmezlerdi.... Her şeyden evvel konkordato ilan ediyor bütün şirketler onu yaparlardı yahu....

Paralarını Mister no ve Dardenia şirketlerine aktardıkları konusuna gelince eğer öyle yapmış olsalar neden bu şirketleri şimdi Dardanel ile birleştirmek istesinler ki. Belli bir büyüklüğe ulaşana kadar ayrı ayrı büyütmüş olabilirler bu şirketleri..... Ben öyle olduğunu düşünüyorum.

İnanılmaz büyük bir zarar açıklandı evet ama bunun en önemli nedeni inanılmaz artan döviz kuru idi. son bilançoda en azından 20 milyon tl sadece kur farkı karı oluşacak. Bu rakam daha da artabilir.

şirketin marka değeri bile artma potansiyeli hakkında bilgi verebilir bizlere.... Şu an durum pek içaçıcı olmasada bu potansiyelinin olduğu gerçeğini değiştirmez.....

saygılar
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    Kıymetli Dostlar.....

Ben Şirketin sahiplerini kötü niyetli insanlar olarak görmüyorum.....

Adamlar en güzel ambalajlarda , sürekli yenilik yaparak , ortak almadan şirketi satmadan bu ağır krizi atlatma derdindeler. Şirketi batırmak gibi bir sıkıntıları olsa bunu çoktan yaparlar bu kadar eziyet çekmezlerdi.... Her şeyden evvel konkordato ilan ediyor bütün şirketler onu yaparlardı yahu....

Paralarını Mister no ve Dardenia şirketlerine aktardıkları konusuna gelince eğer öyle yapmış olsalar neden bu şirketleri şimdi Dardanel ile birleştirmek istesinler ki. Belli bir büyüklüğe ulaşana kadar ayrı ayrı büyütmüş olabilirler bu şirketleri..... Ben öyle olduğunu düşünüyorum.

İnanılmaz büyük bir zarar açıklandı evet ama bunun en önemli nedeni inanılmaz artan döviz kuru idi. son bilançoda en azından 20 milyon tl sadece kur farkı karı oluşacak. Bu rakam daha da artabilir.

şirketin marka değeri bile artma potansiyeli hakkında bilgi verebilir bizlere.... Şu an durum pek içaçıcı olmasada bu potansiyelinin olduğu gerçeğini değiştirmez.....

saygılar
    aynı fikirdeyim yıbaşına kadar beleyip görecegiz.yılbaşına kadar bu hisse 2.5 olması lazım.

8. 1.07
    Du bak gali nolcek

Sayfa 87/314 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •