Bu arada dün hesap açmak için aradım kendilerini 10.000’de 3 teklif ettiler. Daha da aşağı pek inmediler. Hacminize göre bakarız sonra dediler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada dün hesap açmak için aradım kendilerini 10.000’de 3 teklif ettiler. Daha da aşağı pek inmediler. Hacminize göre bakarız sonra dediler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Aslında güzel oran diğerleri onu bile vermezler tahminimce büyük portföy sahibi olmadan.Çok fark yok Haziran bitince aylık 3 ayı toplarız bakalım ne olacak. YtdWAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın balıkadam bugün infonun hacmi nasıl gidiyor acaba şimdiden teşekkür ederim. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16.00 itibari ile 1.554 milyon
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu gelirlerin yanına faiz gelirlerini de eklersek güzel rakamlar, ama şirket büyüme evresinde olduğu için gider kalemlerinde ki artışta çok fazla. belki 2. çeyrek den itibaren gider kalemleri düşmeye başlar.
burada en umut verici gelişme düşük faiz ortamından gelen yatırımcı sayısının bu şekilde artarak devam etmesi olacaktır.
bir + 250 bin yatırımcı gelmesi çok olumlu olur kurumlar açısından. takip etmek lazım MKK dan
Çok Teşekkürler ,
Ortalama komisyon oranlarını nasıl hesaplıyorsunuz,
Peşin teşekkürlerimle,
edit: eksik sorduğumu fark ettim , bilanço dipnotları sayfa 39 detayında görülen diğer gelirleri gözardı etmemiz isabet oranımızı ne kadar saptırır?
https://infoyatirim.com/yuklenenler/..._Dipnotlar.pdf
Bugün bist hacmi çok güzel 2.31 milyar rekor bir hacim yapıldı.İnfo hacimlerine katkı yapmak için başvurumuzuda yaptık hayırlısıyla yakında bizde infonun hacmine katkı yapacağız. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri