Sayfa 87/948 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 689 - 696 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Kapa haber dustu arkadaslar

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yorumlayabilecek üstat varmi

3. Acemi görüşü ; olumlu olsaydı artardı olumsuz olsaydı düşerdi. Bi b.k yok yani paydaşlar

4. 1-) 2014 Nisan 07 'de alınan karar gereği geri alım programının sonlandırıldığını, 0,92 ort. maliyetle 996 bin lot mal alındığını belirtiyor.
    2-) Birleşme İşleminin 30.09.2016 tarihli finansal tablolar yerine 31.12.2016 tarihli finansal tablolar esas alınarak gerçekleştirildiği açıklanmış.
    3-) Birleşme Tahmini blançosu açıklanmış.
    4-) Devralma Sözleşmesi bulunuyor.
    5-) Duyuru Metni var, burada birşey dikkatimi çekti; Diyor ki zat; Birleşme nedenlerinden biri olarak "Pay sahiplerine kar dağıtım potansiyeli artacak". İnşallah muvaffak olurlar.
    6-) Bu GümüşMak zarar eden bir firma bilançosu mevcut. Diğer Ankastre Silverline kadar kar açıklamış yıl sonu (2016) Satış hasılatı 108 milyon,
    7-) Şirketin borcunun özkaynaklara oranı 2015 'e göre ciddi bir artış sergilemiş ve risk faktörleri arasında gösteriliyor. (Sermaye Risk Yönetimi)
    8-) Grubun diğer riskleri belirtilmiş. Faiz, kur vs.. (Riskler mevcut çok şükür)
    9-) Gümüş Mak 8 milyon TL ve 3 milyon Euro Halkbank Tan kredili arsa almışlar 2011 tarihli.
    10-) Daha incelenmesi gereken onlarca detay. Özellikle hazırlanan Yönetici sunumu (34 syf) okudum.

Totalde niyet bozukluğu yok gibi de bakalım herkes için hayırlısı olsun

5. Birleşme sonucunda şirketler aynı ticari faaliyet yapısı altında tekbir tüzel kişilik olarak faaliyet gösterecekler olup bunun sonucunda gerekli sinerji yaratılacaktır.
    Yönetim Kurulları aşağıda belirtilen birleşme gerekçeleri ve hedefleri hususunda mutabık kalmışlardır.
    -Operasyonel olarak ticari faaliyetlerin tekbir tüzel kişilik altında yürütülecek olması hukuki yapının sadeleşmesini sağlayacaktır.
    -Yönetim seviyelerinde aynı pozisyon içerisinde birden fazla görevlendirmeye gerek kalmayacağından tekbir idari merkez ile yönetim yapıları sadeleştirilecektir. Bunun sonucunda yönetim kontrolü artarak kurumsal yönetim uygulamaları güçlenecektir.
    -Rekabet gücünün artmasına katkı sağlayacaktır.
    -Sermaye yapısı daha sade hale gelecektir.
    -Pay sahiplerine kar dağıtım potansiyeli artacaktır.
    -Operasyonel ve yönetimsel giderlerde sağlanacak tasarruf sonucunca maliyet avantajı
    sağlanacaktır.
    Yukarıda açıklanan hedefler ve bu hedeflere ulaşılmasında sağlanacak sinerji Devralan şirketin finansal gücünün artmasına pozitif katkı sağlayacaktır. Bu durum ileri vadede pay sahipleri açısından daha karlı bir büyümeye önemli katkı sağlayacaktır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

6. Haftalık kapanış geçen haftanın altında şu anda...

7. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8. Nedendir bilmem, 1.4x'dan üzerimize yığdıkları günlerdeki hareketine benzettim bugünlerdeki salınımını... O zaman da beklenti yoktu, tarihinde görülmemiş bir karın ardından ilk çeyrekte zarar açıklamıştı. Sonra... Sonrasını ne siz sorun ne de ben söyleyeyim!.. Yavaş yavaş 1' in altına süzülmesi, ne süzülmesi adeta gömülmesi... Ve bıktırasıya bir bekleyiş... Aynı nehirde iki kez yıkanılamayacağı gibi, tarih de aynı şekildr tekerrür etmez!.. Ancak mevcut konjonktür gerçekten de benzer görünüyor... Birleşme öyküsü bitmiş, kısır salınımlar devam ediyor... Ya bilanço tırtsa?.. Lütfen önümüzdeki 2 güne özellikle dikkat edin, Sevgili Ortaklar!..Öyle olacak demiyorum, bilmiyorum da zaten... Ama geçmişte böyle olmuştu, lütfen ekstra dikkat edin bu son iki günde diyorum!.. Bu arada, o zaman anlamamıştık ama, bilançonun kötü geleceğini (muhtemelen) bilenler, ısrarla ve müthiş bir kararlılıkla satışa geçmişti (İş ve Deniz'den yanılmıyorsam...Ki o zaman kağıdın amiral gemisiydi bu iki kurum) son iki gün...Dediğim gibi bilmiyorum, ama bu iki güne dikkat etmek gerekir konusunda ısrar ediyorum...
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 87/948 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •