Sonuuçta 4 senedir takip ettiğim kağıt. O zamanlar 6 idi. 3.08 maliyet. 5 üzeri bakar 6 da kaçarım. Spekülatif kağıt. PD/DD 1.28.
Sonuuçta 4 senedir takip ettiğim kağıt. O zamanlar 6 idi. 3.08 maliyet. 5 üzeri bakar 6 da kaçarım. Spekülatif kağıt. PD/DD 1.28.
6 olursa hep beraber kaçarız.. Ben üç ayda %25 kar ile yetinmedim 2 yılı geçti beklemedeyiz.. Endeks iyi gidiyor ama herşey trump un iki dudağı arasında.. Bi yaptırım uygulaması vs. Sonsuz ihtimalde herşey değişir.. Benim şahsintercihim zararlarımı çıkardığım hisselerden çıkınca soda ve/veya asel.. Asel de de zarardayım gerçi maaliyet 25.50 ama.. Siz uzun vade yatırımcısınız her hisse gördüğü en yüksek noktayı orta vadede bir daha görür.. Ne dersiniz?
Y. T. D.
Yani aselse bir zamanlar 47 leri gördü. Elbet çıkacak tekrar oralara diye düşünüyorum
Y. T. D.
Erdim bey yukatıda yazdıklatım bir kısmıda sanaydı. Ama Yatırım Tavsiyesi Değil tabiki [emoji23]
Y. T. D.
Şimdilik beklemeye devam. Bunun ne yapabilmeli aşağı yukarı belli benim açımdan. Orge zamanında iyi kazandırdı. %200 üzeri karla vermiştim. Karıyla sıfır 316 alabiliyordum. Satıp 10 dönüm deniz gören zeytinlik aldım. Bundan öyle bir beklentim yok ama 5 üzeri makul benim için.
Yer İmleri