Sayfa 87/466 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 689 - 696 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Birilerinin artık sabrı kalmadığı çok açık şekilde fiyatlara yansıyor. Olabildiğince düşük seviyelere getirip elimizdeki hisseleri almak tek amaçları olduğu açık ve net. Bakarsan sanki şirket batmış...Yok öyle bir şey...Bir kaç hususa dikkat çekmek gerekiyor.
    1. Finansman Giderleri
    2. Stoklardaki 40 milyon azalış olmasına rağmen kara yansımaması ciddi bir soru işareti
    3. İlişkili taraf ilişkileri?
    4. Ticari alacaklardaki artış (Bir 30 Milyon vardı kayboldu gitti)

Beklentiler;
    1. Yeni Hal Yasası
    2. E Ticaretin gelişmesi
    3. Poşet ve plastik kullanımının sınırlandırılması

Piyasa beklentisi Pazartesi günü YSK seçimler için yapılan itirazları artık netleştirecek. Borsa genel olarak yönünü çizecektir. Tahtamızdaki oyuncu grubu muhtemelen buna göre güçlü pozisyon açtılar. Hisse bu kadar kötü ise neden her kademe alışlar güçlü oldu? Sadece bir hesaptan diğer hesaplara transfer edildi. Bence...

Siyasi alanda belirsizliğin giderilmesi ile uzun bir icraat dönemi olacak. Piyasaya gireceği söylenen 50 Milyar Dolar sıcak para ile (Adı IMF olmasa bile bence IMF) kurlarda ve faizlerde gevşeme sonucunda piyasa çarkları tekrar işlemeye başlayabilir. Bunun yansımaları hissemize mutlaka olumlu olacağını düşünüyorum.

Hisse değerimiz 3.** olana kadar ''Şişman Kadın Sahneye Çıkmaz'' Oraya kadar sabır...

Spek veya tahta yapıcı grup 1. perdede güzel iş çıkardılar. Unutulmamalıdır ki bu oyun 4 perdeden oluşuyor.

Tahta yapıcı grup bilmelidir ki daha uzun bir süre beraberiz. ''Ben bitti demeden de bitmez''.

Entrika Katolik Nikahına Devam Ediyor...
    1. Finansman Giderleri: 10 milyon türev zararı yazmış YERSEN TABİKİ AT GIRGIZLARI

2. Stoklardaki 40 milyon azalış olmasına rağmen kara yansımaması ciddi bir soru işareti: AYNEN NEREDE BU PARA?

3. İlişkili taraf ilişkileri? YÜKSEK MALİYETLE BCERME TM HIZLAN

4. Ticari alacaklardaki artış (Bir 30 Milyon vardı kayboldu gitti)?????!!!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Katarlılar (bazısı BAE diyor¿) alacak diye bir dedikodu var ama mondi çok yüksek fiyat çekmiş milyar doların az biraz üstü ancak başka bir kaynaktan teyid edemedim...

Bunun öncesinde bu radikal fiyat düşüşünü planlamışlar deniyor katarlıların hisse toplamasına izin veriliyormuş...

Birkaç yeri daha arayıp teyid ettirmeye uğraşıyorum...

Eğer bu senaryo olursa fiyat çılgın olur....

Tabiki ytd....

Oooo bu çok bambaşka bir konu, inşallah bu dediğiniz olur, uçarız.
    Mondinin Türkiyeden çıkmak isteyeceğini açıkçası hiç düşünmemiştim. Hesap verme yükümlülüğü azalsın diye borsadan kurtulma peşindedir en fazla demiştim. Hani şu ilişkili taraflara olan kısa vadeli yükümlülükler gibi olan şeylerle alakalı soru cevaplamak zorunda kalmayıp ülkemizin güzelim fabrikasını bedavaya çalıştırıp tüm etinden sütünden vergisiz sepetsiz faydalanma peşindedir diye düşünüyordum.

Katarlıların mal toplaması için fiyatı aşağı çekmek ne işlerine yarayacak ki, fiyat çok aşağı inince bir sürü ky de girer hisseye. Hem fiyat çok düşerse kendi satış fiyatları da etkilenir
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Katarlılar (bazısı BAE diyor¿) alacak diye bir dedikodu var ama mondi çok yüksek fiyat çekmiş milyar doların az biraz üstü ancak başka bir kaynaktan teyid edemedim...

Bunun öncesinde bu radikal fiyat düşüşünü planlamışlar deniyor katarlıların hisse toplamasına izin veriliyormuş...

Birkaç yeri daha arayıp teyid ettirmeye uğraşıyorum...

Eğer bu senaryo olursa fiyat çılgın olur....

Tabiki ytd....

Bu çok ciddi bir iddaa ama Katar'lıların Türkiye sevdasını bilmemek saflık olur. Piyasaya gireceği söylenen 50 Milyar USD belki bu aracı ile girebilir.

Avusturyalılar satar mı? Bilmem...

Bu iddia benim sınırlarımı gerçekten zorlar....Gerçek olma durumunda benim çılgın hedef 14 TL ilk durak olur. Bence Tire Mondi satsa en az 450-500 Milyon USD ister. Benim 14 TL hedefim bu analizde saklı idi...

Nasılsa daha uzun bir süre buradayım. Olursa kısmet olmazsa canım sağolsun....

Katolik Nikahı bunun için var.

4.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    1. Finansman Giderleri: 10 milyon türev zararı yazmış YERSEN TABİKİ AT GIRGIZLARI

2. Stoklardaki 40 milyon azalış olmasına rağmen kara yansımaması ciddi bir soru işareti: AYNEN NEREDE BU PARA?

3. İlişkili taraf ilişkileri? YÜKSEK MALİYETLE BCERME TM HIZLAN

4. Ticari alacaklardaki artış (Bir 30 Milyon vardı kayboldu gitti)?????!!!

KAP'a yapılan açıklamaların tam tersi ile karşı karşıyayız. Şikayette bulunmak gerekiyor. Birileri farkında değil belki ama bu gidişle kollarına kelepçe takılabilir. Ava giderken av olmayın. Nedir bu rezalet?

Stoklardan 40 milyon düşür. Bedava verdiysen çık söyle.

5. Stoklardaki azalmanın kar olarak yansımaması yönetimin kasti operasyonunun göstergesi. Ya zoraki bedelli ya da kağıdı öldürüp toplama veya fabrikanın satışı...başka açıklaması yok.

6. Cuma günkü işlemlerin AKD ...Tahtada 2 gündür yoğun satıcı olmamasına rağmen ,fiyatı indirmek için büyük çaba var...
    En büyük alıcı görünen kademeye oynayan Unlu mamüller..Cuma günü sabah seansı perşembe alışlarını satmaya çalıştı.
    SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

7. Burada yazdıklarımız tepkilerin çok bir anlamı yok...

Şirketin tavrı net arkadaş %80+x bende ben ne dersem o...

Kimseyi tanımam blançoyu istediğim gibi gösteririm...

bknz sayın Tenesis çok yazdı...

Her bir bilançoda çakallık had safhada hep şapkadan tavşan çıkartılıyor...

Neyse Genel Kurula az bişey kaldı... Kimler GK fiziksel veya internetten katılabilecek?

Organize olursak tutanaklara bu çakallıkları yansıtabiliriz gün olur devran döner kan alınabilir en azından...

Özetle kimler katılabilir?
    Şerh maddelerimiz nelerdir?

Ben yazmaya başlayayım

%maliyetler neden çok fazla artmış
    %finansal giderleri neden şişirdiniz
    %stoklarda erime neden bilançoya yansımamış hokus pokus niye yapılmış
    %danışmanlık royalty bok püsür ile soygun ne zaman bitecek
    %ne zaman doyacaksınız

Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

8. KALEMİNE SAĞLIK

Her bir bilançoda çakallık had safhada hep şapkadan tavşan çıkartılıyor...

Neyse Genel Kurula az bişey kaldı... Kimler GK fiziksel veya internetten katılabilecek?

Organize olursak tutanaklara bu çakallıkları yansıtabiliriz gün olur devran döner kan alınabilir en azından...

Özetle kimler katılabilir?
    Şerh maddelerimiz nelerdir?

Ben yazmaya başlayayım

%maliyetler neden çok fazla artmış
    %finansal giderleri neden şişirdiniz
    %stoklarda erime neden bilançoya yansımamış hokus pokus niye yapılmış
    %danışmanlık royalty bok püsür ile soygun ne zaman bitecek
    %ne zaman doyacaksınız

Sayfa 87/466 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları