Sayfa 87/1003 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya şimdi beni haksız yere içeri atsalar mesela tutuklu kalsam 4 yıl...abd ve avrupa benim içinde yaygara koparır mı? büyükelçileri benim içinde bildiri yayınlar mı? sıradan bir vatandaşım ben mesela...

size garip gelmiyor mu ya bir osman kavala'dır gidiyor...

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Ortada mahkemenin verdiği bir mahkumiyet yok.
    Olağanüstü tedbir olan tutuklu yargılama yolu 4 yıl olmuş devam ediyor.
    Ve biz Aihm kararlarına uyacağımızı dair anlaşma veya sözleşmeleri TBMM de onaylamışız.
    Şuanki durumun
    Türkiye açısından açıklanacak bir yönü yok.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dolares 9.79-9.83 gördü , sığ piyasa.

3. O zaman karşı görüşlerini diplomatik bir dille ortaya koyacaksın.
    Güzelce açıklayacaksın.
    20 senedir öğrenmeye çaba bile harcamadı rte.işine gelmedi.
    Hoş , eğitim yok öngörü yok ya…

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    şunu da söylemem lazım...abd ve avrupa'nın bize bu şekilde posta koymasını kabul etmiyorum bir vatandaş olarak...osman kavala haklı veya haksız yere içeride olabilir bu ayrı tartışma konusu ama buna abd ve avrupa karışamaz...ne hadlerine ya? biz abd ve avrupa'nın iç işlerine karışıyor muyuz? şu abd vatandaşını sal şu almanı sal bunu serbest bırak diye açıklamalar yapıyor muyuz? bizi ne ilgilendirir?

ayrıca ülkemizde haklı veya haksız yere tutuklu bulunan başka insanlarda vardır olabilir...neden osman kavala için ses bu kadar çıkıyor? kimdir bu adam? abd ve avrupa neden önemsiyor bu kadar? size garip gelmiyor mu?

muhalif olduğumu iyi kötü buradaki herkes bilir...ama böyle bize parmak sallamalarını ben bu ülke vatandaşı olarak kabul etmiyorum...onları ilgilendirmez bu mevzu...

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Muhalefet akıllı olsa imamoğlunu ve mansuru cıkarır aday. Son karar halkımızın der. Rte nın oyu %20 ye düşer. Oda zaten parti üzerinden iş bulanlar vakıftı dernekti yemın billah cekenler onlar mecbur zaten .

Mansur yavas akp nın %10 unu alır. İmamoğlu ve mansur yavas finalde yarısır. Güzel olur.
    istanbul gibi 25 yıl sonra geri alınan bir şehrin yönetimini seçimden 3-4 ay önce
    akp'ye geri iade etmek üstünde baya düşünülmesi gereken bir konu..

5. Dolar 9.74'ü gördü

https://tr.sputniknews.com/20211024/...050135940.html

Beyler dolar rakamını nereden görebiliriz?

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya şimdi beni haksız yere içeri atsalar mesela tutuklu kalsam 4 yıl...abd ve avrupa benim içinde yaygara koparır mı? büyükelçileri benim içinde bildiri yayınlar mı? sıradan bir vatandaşım ben mesela...

Aynı yaygarayı Sn. Erdoğan siyasi söylemleri nedeniyle hapis cezası aldığı zaman da kopardılar. Ama siyasi söylemleri nedeniyle ceza alan belki yüzbinler var, gelin görün ki onlar için de yaygara kopmadı. Yine aynı şekilde, hapis cezası nedeniyle, siyasete dönebilsin diye kaç kişi için mecliste yasa değiştirildi acaba?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    tamam işte rte içinde yapıldı aynı şey...şimdi osman kavala...demek ki bu adam sıradan etliye sütlüye karışmayan birisi değil...abd ve avrupa için önemli birisi...nereden geliyor acaba bu önem?

Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Aynı yaygarayı Sn. Erdoğan siyasi söylemleri nedeniyle hapis cezası aldığı zaman da kopardılar. Ama siyasi söylemleri nedeniyle ceza alan belki yüzbinler var, gelin görün ki onlar için de yaygara kopmadı. Yine aynı şekilde, hapis cezası nedeniyle, siyasete dönebilsin diye kaç kişi için mecliste yasa değiştirildi acaba?

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

şiir okuduğu için içeri atıldığında abd elçisi destek ziyaretinde bulunmuş, yanındayız mesajı verilmişti rte ye.

bu şuna benziyor, başörtülü bacımız aihm ye gittiği zaman oh ne ala...siyasi rakibin ya da hehangi bir aktivist gittiğinde olur mu öyle şey.

şimdi ben haksız yere yatarsam beni savunur mu elçiler diyorsun..abicim seni niye savunsun, adamların başka işimi yok?

peki kavalayı neden bu kadar detsekliyorlar? ya da demirtaşı? ne biliyim vardır bir hesapları..zamanında rte yi niye detekledilerse, o sebepten bunları destekliyorlardır belki şimdi de.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 87/1003 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •