Sayfa 87/425 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 689 - 696 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

12 aylık kar beklentisi nedir acaba bu kağıdın .
    Bı arkadaş 800 diye yazmış..
    Gerçekleşme olasılığı varmı acaba...

Ben 850 bekliyorum 400 son çeyrekte zaten kambiyo karı yazdı ,9 aylık kar zaten 300 milyondu 700 garanti,150 milyonda son çeyrekte muhteşem denizcilik karı ve diğer sektör karları diye düşünüyorum.800 ile 850 milyon arası ihtiyatlı kar tahmini ama ben 850 üstü bekliyorum.

Bu arada dolar kuru yılı 13 den kapadı ,13.5 şu anda ilk çeyrek için garanti kambiyo karı demek,tabi mart sonu o dolar kuru nereye gider ona gene bakarız.Artık kambiyo karımız hep rutin gelecek..

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Üstelik sahol bilançosunda akbank ın karı da var.Bankaların karları çakma,batık krediler saklanıyor o yüzden ben iskontosunu bildiğim halde bunu aldım sahol almadım.Yabancılar olayı bildiğinden banka almıyor.Sahol o yüzden sakıncalı.Bu aslında yabancılara çok uygun bir kağıt da ben bunda yabancıların ilgisini çekecek miktarda lot da kaldığını sanmıyorum,bu kağıt toplu gavurların ilgisini çekecek likidite bunda yok
    Tüm bankalar dediğinizi yapsa bile yabancı sahip nedeniyle Garanti dediğinizi yapmaz. Zaten öyle olsa kendi hisselerine talip olmaz. Garanti’nin ve diğerlerinin durumu da aşağıda. Mevcut konjonktürde bankaların özsermaye karlılığı artacak. Gsdho ülke risklerinden uzak olması, döviz cinsinden varlıklarının ve gelirinin piyasa değerine göre çok yüksek olması, yatırım bankasının özsermaye karlılığının ticari bankalara göre zaten yüksek olması, enerji iştirakinin tarihi bir yıl geçirme ihtimalinin olması ve bunun da halka arz ihtimalini güçlendirmesi nedenlerinden ötürü Sahol’e göre daha cazip ama burada patron hisseyi parlatmıyor. Bilanço ile birlikte 2022 beklentilerini paylaşsalar keşke. (Sahol’de hisse geri alımı ve temettü var. En büyük iştirakinin 2022 için 22 milyar TL kar beklentisi var.)

https://twitter.com/brs_ylmz/status/...199435777?s=21

Sn meteor ben banka almam,o konu hakkında çok şey yazarım da topiği amacından saptırmış oluruz,yoksa sahol bundan daha iskontoluydu 8 den onu da seçebilirdim şu anda daha karlı olurdum ama gene fikrim değişmez gene aynı kararı vercek olsam gene banka almam.Sahol de asıl kar akbanktan geliyordu o yüzden almadım gene almam.Bu kağıt tam bana göre dolarla kazanıyor şu anda yıldız bir sektör olan denizcilikten para kazanıyor kasası dolar dolu.Diğer konu hakkında şu anda ne desem boş inşallah çok kazanırsınız,temennim o yönde elbet.

Garantiye gavur ilk geldiğinde dolar bazında kaçtan geldi son olayda garantiye kaç dolar fiyat biçti onu bir inceleyin isterseniz.

Sayfa 87/425 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •