Şirketin kârı işleyişi geleceğinde sıkıntı uok ama sıkıntı yönetimde . yönetim yatırımcıları bu tür olayların olmayacağı konusunda ikna etmesi lazım. Yoksa 2-3 senede bir kâr transferi temettü dışında olursa güven olmaz...
Bunlarda oyun bitmez.Eksi endekste tamam dönüş yapıyor algısı uyandırıp hisseyi 134 e yaklaştırdılar.Şimdi yukarıdan verdiklerini aşağıdan toplama gayretine girmişler.Bir gün de şu hisseyi kendi haline bırakın akbabalar.
Togg da geliyor rakip [emoji38]
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Allah'ın izni ile milletin kanını emen bu şirket milletten aldığı güç ile bu noktaya geldiği farketmeden bu kafa ile devam eder ve batar... Teknik elemanlar ve emek işçileri hariç satış kadrosu, yönetim kadrosu ve bayileri tam bir vefasızlık ve aç gözlülük örnekleriler...
Kampanya yaparlar araç yok stokta, aracı 100 TL den satıyorum desen ne olacak araç yok çektikten sonra. Hadi gel ben kampanya yapıyorum araçlar 50 TL buyurun gelin... Stok yok, sırada 300 kişi var ama siz ara sıra arayın sorun...
Batan geminin malını yağmalar gibi vatandaşın parasını yagmaliyorlar ve bunu burun kivirdiklari kamu mensupları ile birlikte yapıyorlar... Ticaret bakanlığı hikayeden müfettiş atıyor, kardeşim müfettiş gidip avantasini alıyor sorun yok diyor dosya iki sene kapanıyor. İki sene sonra karnı acıkan müfettiş ve onun babaları tekrar bir ziyaret edip keselerini dolduruyor. Müfettişe gerek yok, gitmesin de arayın herhangi bir bayiyi dolap zaten ortada... Arama kardeşim hatta tamam arama gir defterlere bak araçlar kimlere satılıyor sürekli, kaç bayi çalışanı ve onların yakını araç al sayı yapıyor aç bak...
Biz böyle bir halk değildik ama bu çarka girene tatlı geldi ve çıkamıyor. Yazıklar olsun...
Ülkemizde son yıllarda ençok değerlenen gayrimenkul ve otomotiv. Araç satışları çok iyi gidiyor. 8 milyar araç satışlarından, 2022 de 2.5 milyar yeniden değerlenen gayrimenkullerin bu sene değeri 4 milyar artsa toplam 2023 karı 12 milyar eder. O da hisse başı 54 tl ki 8 f/k ile 432 tl hedef fiyat olur. Siz görün bakın yılın ikinci yarısından itibaren aracı kurumların hedef fiyatları nasıl artacak. Ben ereğli satıp buraya geldim. Hakkımızda hayırlısı, en az bir yıl buradayım....
Doaşın Şubat ayı performansını inceleyen oldu mu? Neydi o meşhur söz.Şubat Ocaktan iyi Mart ta Şubattan iyi olur mu? Daha da önemlisi neden satın almıyorlar?????
Yer İmleri