Sayfa 87/257 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 2050 madde; 689 - 696 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ancak 260.30 olmus min...
    341 de çöktü
    çöktüğü değeri 31 e böl
    tam 260,30

2. 305 satış gitti
    263,400 yazıldı
    Çorba parası çıktı

3. herkese bol kazançlar,

4. yenı malıyet yapacaklar dıkkat etsın..butun sıkntılı kurumlar satışta..denız,şeker,a1 vs..

bende satacak mal yok o başka..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. şeker dün aldıklarını verdı ,,dün tavandan almıştı.malum üç kuruş için tahtaya gıren cıkan ekıp..ky dökülmüş biraz..işyatırımın düzenlı olarak alması olumlu..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6. Şişmiştik çok pahalıydık elimize verdiler ne oldu zirveden 30 TL uzaktayız sadece hep diyorum bu şirketin değerini artık yeni giren yüksek maliyetlilerde anlamıştır bundan sonra satan dahada az olacak

7. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

8. 228 emır 60 bın bekleyen..

Sayfa 87/257 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •