Benim kendi açımdan CHP yada Kılıçdaroğlu'na CHP ye oy verme sorunum olmaz ama hatta aklı başında okumuş millî görüşçülerde de olacağını düşünüyorum eniştem milli görüşçü hiç Kılıçtaroğlunu eleştirdiğine şahit olmadım ama akp nin Kılıçdaroğlunun aday olmasını din mezhep açısından siyaset gündemine alacağına hatta bunu camilerde de kullanacağına eminim sanırım Meral hanım bu konuda endişeli. İmamoğlunun davası olmasa onun kazanacağından eminim ama aday olursa dava seçimden öncesi neticelenir. Hatta dava sonucu açıklandığında akit TGRT Ahaber gibi bir çok TV kanalında neredeyse Kılıçtaroğlunun hakkı yendiğini anlattıklarını görünce Cumhur ittifakının onun aday olmasını istediğini düşünüyorum. %5 hileyi hesaba katarak seçimi, adayı düşünmeliyiz ben bu görüşteyim. Elimize gelmiş bu tarihi fırsatı kaçırmayalım diyorum. Şeytanla seçime gidiyoruz kolay olmayacak.
Ben Kılıçdaroğlu hariç İmamoğlu ve Mansur Yavaş in halinde en kötü %35-%65 olur diyorum. İlk turda biter diyorum. İmamoğlu aday olur kazanir yetkiyi alabilirse bir sonraki seçime kadar Kılıçtaroğlu nün siyasi hayatı biter. Ama Mansur Yavaş da böyle bir tehlikede yok tek sıkıntı HDP o da aşılır.
Dükkanda kimse yok. Çoğu Viob yada borsada sevişiyorlar işlem bitince buraya geliyorlar laklak için.
Bizim aldığımız daccia solenzo Adıyaman plakalı araba da sanki depremde hasar görmüş gibi. Adam bulsam da elektronik mağazalarının önüne yollasam deprem nedeniyle kızın eksik küçük ev aletleri tamamlanır belki. Başkan aklıma getirdi valla.
Yer İmleri