Sayfa 87/1009 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://twitter.com/who98408150/stat...R7BEbP7Jg&s=08

Ayhan abi egeduk üstadım neredesiniz olay var, başkalarına da kayıyorlarmış , depolar hani boştu
    Nasıl ya?
    Çadırı kurmadan nasıl eyleme geçmişler ki.
    Önce çadır kurmak lazım değil mi?

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    CB ittifakı sürekli Meralı pohpohlayıp duruyor , partide aykırılarla masayı devirmeye çalışıyorlar...Merali CB ittifakının elinden Kimin kurtardığını umarım unutmazlar...

Neyse bakalım ne olicek....
    Benim kendi açımdan CHP yada Kılıçdaroğlu'na CHP ye oy verme sorunum olmaz ama hatta aklı başında okumuş millî görüşçülerde de olacağını düşünüyorum eniştem milli görüşçü hiç Kılıçtaroğlunu eleştirdiğine şahit olmadım ama akp nin Kılıçdaroğlunun aday olmasını din mezhep açısından siyaset gündemine alacağına hatta bunu camilerde de kullanacağına eminim sanırım Meral hanım bu konuda endişeli. İmamoğlunun davası olmasa onun kazanacağından eminim ama aday olursa dava seçimden öncesi neticelenir. Hatta dava sonucu açıklandığında akit TGRT Ahaber gibi bir çok TV kanalında neredeyse Kılıçtaroğlunun hakkı yendiğini anlattıklarını görünce Cumhur ittifakının onun aday olmasını istediğini düşünüyorum. %5 hileyi hesaba katarak seçimi, adayı düşünmeliyiz ben bu görüşteyim. Elimize gelmiş bu tarihi fırsatı kaçırmayalım diyorum. Şeytanla seçime gidiyoruz kolay olmayacak.

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstad belli olmaz meral abla masaya depiği vurabilir diyolar hele bi 2 mart gelsin bakalım TR siyaset sahnesi enteresandır.
    Depiği vurmaz iki adayla seçime gideriz en fazla. Kılıçtaroğlu Mansur Yavaş olur. Seçimi aldıktan sonra da angaraya kayyum atarız olur biter.

4. Ben Kılıçdaroğlu hariç İmamoğlu ve Mansur Yavaş in halinde en kötü %35-%65 olur diyorum. İlk turda biter diyorum. İmamoğlu aday olur kazanir yetkiyi alabilirse bir sonraki seçime kadar Kılıçtaroğlu nün siyasi hayatı biter. Ama Mansur Yavaş da böyle bir tehlikede yok tek sıkıntı HDP o da aşılır.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Nasıl ya?
    Çadırı kurmadan nasıl eyleme geçmişler ki.
    Önce çadır kurmak lazım değil mi?
    Bence montaj. Hadi çadırı buldun böyle karıyı nerede bulacan.

6. Dükkanda kimse yok. Çoğu Viob yada borsada sevişiyorlar işlem bitince buraya geliyorlar laklak için.

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    CB ittifakı sürekli Meralı pohpohlayıp duruyor , partide aykırılarla masayı devirmeye çalışıyorlar...Merali CB ittifakının elinden Kimin kurtardığını umarım unutmazlar...

Neyse bakalım ne olicek....
    meral tam bir kasaba siyasetçisidir değil başbakanlık kaymakamlık yapacak yeteneği yoktur
    kendi genel başkan yardımcısından fırça yiyip, cevap veremediği için hastehanelik olan bir zavallı..

8. Bizim aldığımız daccia solenzo Adıyaman plakalı araba da sanki depremde hasar görmüş gibi. Adam bulsam da elektronik mağazalarının önüne yollasam deprem nedeniyle kızın eksik küçük ev aletleri tamamlanır belki. Başkan aklıma getirdi valla.

Sayfa 87/1009 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •