-
Yine uyuz uyuz hareketler. Sabır sınıyorsa bizde sabır çok. Uyuz blcyt...
-
Geçen hafta 1.60 larda olan Dagi bir hareket yaptı 2.10 larda şuanda.
Yine 1.50 lerde olan Brmen de bugünkü hareketi ile 1.88 oldu.
Ağırlıklı olarak tekstilden para kazanan Blcyt ı sektörün çok daha kötü durumdaki hisseleri bile fiyat olarak bir bir geçiyor.
Borsanın en uyuz hisselerinde Arsan bile 1.61 lerde. Blcyt ın 2 katı fazla sermayesine daha az kar ürettiği halde nerdeyse o bile fiyat olarak geçecek.
Birbirinden dandik hisseler gittikçe inadına bekleyesim geliyor. Hatta hergün 1.61 e alışta yazıyorum. Gelirse kademeli alımlarıma devam edicem. Filmin sonuna kadar burdayım.
Ama hakkaten çok salak bir grupla karşı karşıyayız.
Son 2 haftada bile sırf 3 aylık iyi bilanço açıkladı ve 6 aylıkta iyi kar bekleniyor diye Karel, Uluun uçtu gitti. Farklı sektör olsa da mali olarak bir eksiği yok bilicinin. Ya bizim bilmediğimiz birşey var yada en beceriksiz gruplardan birine denk düştük.
Ben 2.si olduğunu düşünüyorum ve bekliyorum.
Tabi bunlar benim şahsi görüşlerimdir.
Ytd
-
Bence 1100-1700 bandında malı alan taşıyan kişiler malı veriyor ve bu işlemlerin belirli bir elden yönetildiğine inanıyorum.
Böyle bir hissede sabah sabah 45 dakikada iki kademeye 200.000 lot mal vereceksin. Geç bunları...
Hissede bunlar olurken daha önce buralardan hisse alan şirketin kayıtsız kalışını da ayrıca değerlendirmek gerekir. Ve tüm yatırımcılar şirketi arayıp bu ne hal geri alım neden uygulanmıyor demeli.
Ben yeni bir trend için son hazırlıklar olduğunu düşünüyorum. YTD
-
Garanti yatırım iş bankasından virman gelen kalan 300.000 lotu da yazsın kademeye olsun bitsin. Sen de rahat et biz de....
Endeks 104.000 olmuşken ve 6 aylık bilançoya 1 ay kalmışken hayırdır diye sormak lazım...
-
Diğer taraftan kısa zamanda %50 prim yaptı söyleminin de doğru olmadığını düşünüyorum.
Çünkü hisse 2 haftada %50 prim yaptığı gün 12 mayıstı ve üzerinden 2 ay geçti. Ve bu süreçte %15 düzeltme ve sindirme yaptı. Yani şuanda ilk hareket başladığı dönemden 2.5 ay geçti ve sadece %35 primli durumda.
İşin komik yanı, aynı süreçte %200 prim yapan kront ve sasa, %100 prim yapan alka, cemts sapasağlam aynı fiyatlarda duruyor.
Ve bu hisselerdeki f/k oranı 10 ları geçerken blcyt ilk çeyrekteki karı 3 çeyrekte açıklarsa f/k oranı 5 olacak.
Tüm bu bilgiler ışınğında hissenin primli yada ucuz olup olmadığını karlılığın devamına bağlı. Karlılık devam edecekse buralar ucuz etmeyecekse pahalı denebilir.
Ama yine de ilk çeyrekte gelen rekor ciro ve faliyet karına karşılık 2 li fiyatları görmesini beklerdim.
Aklı başında gruplara sahip tüm hisselerde durum böyle oluyor.
Ytd
-
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri