Sayfa 870/992 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Sen hisseye bakıyorsun... Hisseden bahseden kim ki...
    Bıktı artık insanlar ben bildim laflarından. Bende bildim borsanın çıkacağını. Ama artık umrumda değil... Sen herşeyi bil. Borsada, reis de, püskevitçide senin olsun dostum. Beraber HADUKET ÇEKERSİNİZ [emoji4]
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Çıkmaz mı? Xu100 e bakmıyorsun sanırım, %300 den aşşağıya çıkmayan var mı.. bunu yerli yaptı..
    xu100 pd/dd değeri düşüktü. Bir 5 yıl böyle gitti.. şimdi ise xu030 lar pd/dd düşük. Xu100 yükseldi... er ya da geç xu030 da afaki çıkışlar göreceğiz...

Medya piyasaya devamlı �aşı� haberleri pompalayarak bu haberi speküle etti. Yani kimse aşı bulunduğuna inanmıyor.
    Evet bu sefer bulundu, piyasa inanıyor, ancak ky inanmıyacak.
    Önceden de haklı çıktım, muhtemelen yine haklı çıkacağım.
    Son düzenleme : kamil79; 18-05-2020 saat: 20:50.

2. Veri terminali dışında internetten viop grafiğinin teknik analizini yapabileceğimiz bir site var mı bildiğiniz?

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Veri terminali dışında internetten viop grafiğinin teknik analizini yapabileceğimiz bir site var mı bildiğiniz?

tr.tradingview.com üzerinde gecikmeli (15 dk) olarak analiz yapabilirsiniz.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

4. Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Burayı açtım ama 2, 4 ve 5 saatliklere bakamıyorum eski verileri gösteriyor o timeframede

6.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    tr.tradingview.com üzerinde gecikmeli (15 dk) olarak analiz yapabilirsiniz.
    Bu biraz fikir verdi tesekkur ederim

7. Yabancılar ve büyük paralı ciddi yatırımcılar olmayınca ortalık emeklik fonları, ufak spekülatörler ve içeriden bilgi alanlara kalıyor gibi borsada.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yabancılar ve büyük paralı ciddi yatırımcılar olmayınca ortalık emeklik fonları, ufak spekülatörler ve içeriden bilgi alanlara kalıyor gibi borsada.
    Temettü üretmeyen, ödemeyen borsanın gideceği yer eninde sonunda cehennemin dibi. 20 yıldır borsanın neden buralarda olduğuna bir bakmak gerekli.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

Sayfa 870/992 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •