Sayfa 870/1195 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Ekrem İmamoğlu : Nöroekonomi, heterodoks yaklaşım, epistemolojik kopuş vs bu imzayı atın Sayın Bakan.

Ataşehir Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor. İstanbul'un kalbine kocaman Finans Merkezi yapılıyor ama metrosu yok.

ZARAR, ZİYAN, YAZIK, GÜNAH

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Üffff.. Suud enerji bakanı yalan haberden reuters muhabirini haşlıyor...
    Cidden bravo.. Accayip bir değişim...
    G7 propaganda bürosu kuduruyordur....

Memento mori

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ekrem İmamoğlu : Nöroekonomi, heterodoks yaklaşım, epistemolojik kopuş vs bu imzayı atın Sayın Bakan.

Ataşehir Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor. İstanbul'un kalbine kocaman Finans Merkezi yapılıyor ama metrosu yok.

ZARAR, ZİYAN, YAZIK, GÜNAH
    Hazine ve Maliye Bakanı Nebati : Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Nebati : Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldı
    Bir katakulli gidiyor,bakalım bunun sonu neye varacak,kaybedeceklerini bile,bile herşeyi yokuşa sürüyorlar,bu işin sonunda yargılanmak var bunu biliyorlarmı acaba,ülkeden kaçmakta çare değil onlar için,68 yaşındayım menderesin asılışında 7 yaşındaydım,o asılmayı hak etmişti,hala bazıları onun devrini övüyor,ama ülkeyi ABD'ye teslim ettiklerini konuşmuyor,yani o zamandan son 20 sene önceye kadar hiç böyle şey görmedim,bütün hizmetler ülke içindir,onayla güzel şeyleride yine size yazılsın hizmet.

5. özellikle beyaz yakalılara okutmak gerekir..

Memento mori

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Bir şey yazayım gideyim.
    Müzik yasağı kaçta başlıyor ?
    Adamlar belli ki torpilli. Sabıkası olan insanı devlet memuru yaparlar mı?
    İş oraya varır.Hesap mekan sahibine çıkar.
    Müzik bitmiş zaten. Program bitti başka şarkı söyleyeneyiz demişler. Şarkı isteği bu yüzden kabul edilmemiş. Ankarada müzikli program biter insanlar oturmaya devam eder bşr süre sonrada servşs sona erer.yemesini içmesini sürdürürler. Kapanış genelde 02 saatlerinde olur adamlar mekan kapanana ve insanlar çıkana kadar beklemiş
    bir halt olacağı yok.

7. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 870/1195 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •