Sayfa 870/1005 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: Viop LXV

şuan merkez bankası için dolara set çekmek kolay, bunu vatandaşta biliyor ve doları zorlamıyor. zira yazın yabancı turist gelirleri var. ama siyasi ortam bu şekilde devam ederse , sonbaharda piyasaların durumu belirsiz gözüküyor.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim taktacinin teknik temel haber umrumda değil Zdx&Lunar Soul abi
    Tek bildiği birşey varsa,
    Endekis düşerken en önden koşar
    Endekis yükselirken de hiç eşlik etmez.
    Hisse aldık battık diyemiyenlerin sesiyim ben

Tohatlı dayucuğum hoş geldin
    Şortları kapattın mı yohusa duruyor mu
    Teşekkürler....
    Onları kapamıştım.... Gün içinde poz bırakmıyorum....
    Bol kazançlar....
    Erdoğan birazdan Dem partisi ile görüşecek.... Oradan gelecek haber önemli.....

3. CHP nin 135 milletvekilinin 61 i hakkında 240 adet yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin TBMM de olduğu ortaya çıktı.

31 mayısta demiştim neyse...

artık hiçbişeyin garantisi yok...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Tek abide gözükmüyor, hiç beklemediği bir kırmızıyı görünce çalıdibine saklandı ellam
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul önünde eylem yapıyor. Verin benim 4000 ni yakarım kendimi ya da burayı diyor
    Fırsat bu fırsat, parası varsa bi 4bin daha ekleme yapar niye eylem yapsın ki,
    Düşünülmek, hatırlanmak ne güzel; asıl kazanç bu. Teşekkürler, mutlu oldum... Borsaya gelecek olursak ihtiyacım olmayan para zaten borsadaki, nereye giderse gitsin... Açıldığımız yerden uzaklaşmasın, BİST 100 10 bin 100 destek gibi yanlış görmüyorsam.

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Düşünülmek, hatırlanmak ne güzel; asıl kazanç bu. Teşekkürler, mutlu oldum... Borsaya gelecek olursak ihtiyacım olmayan para zaten borsadaki, nereye giderse gitsin... Açıldığımız yerden uzaklaşmasın, BİST 100 10 bin 100 destek gibi yanlış görmüyorsam.
    Abi bizim ki gırgır şamata yoksa incitmek amaçlı değil. Brn böyle espriler yaparım arada. Bende eksiye geçtim krediye kadar indi sonra başabaş verdim çıktım. Ful nakit

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi bizim ki gırgır şamata yoksa incitmek amaçlı değil. Brn böyle espriler yaparım arada. Bende eksiye geçtim krediye kadar indi sonra başabaş verdim çıktım. Ful nakit
    Ne demek abi, gördüm sözdeki babacan tavrı. Canın sağ olsun abi. Kazanılır, kaybedilir. Şarkıdaki gibi "Yağmur yağar, ıslanırsın. Güneş doğar, kurumazsın vay aman": https://www.youtube.com/watch?v=ZKjA...&start_radio=1

8. %20 oranımda long açtım, hayırlısı bakalım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 870/1005 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •