şuan merkez bankası için dolara set çekmek kolay, bunu vatandaşta biliyor ve doları zorlamıyor. zira yazın yabancı turist gelirleri var. ama siyasi ortam bu şekilde devam ederse , sonbaharda piyasaların durumu belirsiz gözüküyor.
şuan merkez bankası için dolara set çekmek kolay, bunu vatandaşta biliyor ve doları zorlamıyor. zira yazın yabancı turist gelirleri var. ama siyasi ortam bu şekilde devam ederse , sonbaharda piyasaların durumu belirsiz gözüküyor.
CHP nin 135 milletvekilinin 61 i hakkında 240 adet yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin TBMM de olduğu ortaya çıktı.
31 mayısta demiştim neyse...
artık hiçbişeyin garantisi yok...
Yatırım tavsiyesi değildir.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Düşünülmek, hatırlanmak ne güzel; asıl kazanç bu. Teşekkürler, mutlu oldum... Borsaya gelecek olursak ihtiyacım olmayan para zaten borsadaki, nereye giderse gitsin... Açıldığımız yerden uzaklaşmasın, BİST 100 10 bin 100 destek gibi yanlış görmüyorsam.
Ne demek abi, gördüm sözdeki babacan tavrı. Canın sağ olsun abi. Kazanılır, kaybedilir. Şarkıdaki gibi "Yağmur yağar, ıslanırsın. Güneş doğar, kurumazsın vay aman": https://www.youtube.com/watch?v=ZKjA...&start_radio=1
%20 oranımda long açtım, hayırlısı bakalım
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri