Sayfa 871/940 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by s.acar Yazıyı Oku
    Kağıdı belli bir süre izledikten sonra Gedik'in hareketlerinin mekanik olduğunu düşündüm. Hergün yukardan satıp aşağıdan aldı istisnasız. Yasak gelene kadar bende onunla hareket ettim. Belki şans ama hergün güzel marjlar aldım. Dijital banka girşimi, sermaye artırım talebi, bölünme talebi üst üste gelince biraz daha bekleme kararı aldım. Kendime koyduğum hedef 175TL idi. ancak hem çevrem hemde kağıdın hareketleri vicdanıma dokunacak hale gelmeye başladı. Bugün satma emrini girdim. Karımla hissede kalmaya devam edeceğim. Tabi emrim şuan eşleşmiyor. Seans sonu bakalım yemeğe mi gidiyoruz. Taksiye mi çıkıyoruz.
    Aman hocam dikkat et, bu kışta açıkta dolaşma yağmur fırtına vurmasın. 🙂 Hakkınızda hayırlısı olsun.

2. Sayın Prof 1508 çok önemli değil mi nerdesiniz ???

3.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Sayın Prof 1508 çok önemli değil mi nerdesiniz ???
    Nakitte olanlar düne göre en az % 4 daha aşağıda hisselerden seç beğen yapabilir.Temkini olmak ve ona göre % 50 de nakite olmanın faydası.

4. Ulan niye aldınız niye satıyorsunuz, 1 ayda %10 yapmayan 1 günde eksi %10 nasıl yapar? Nasıl bir ortam var yahu?? Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    İyi akşamlar Sayın Prof , Endeks Hiç Hoşuma Gitmiyor,Dikkatli İşlem Yapmakta Fayda Var. Şahsi Düşüncem YTD ...
    Ne demiştik !!!!

6.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Ulan niye aldınız niye satıyorsunuz, 1 ayda %10 yapmayan 1 günde eksi %10 nasıl yapar? Nasıl bir ortam var yahu?? Ytd
    Ne dedim böylesi havalarda kararsızlık varsa eldekini korumak öncelikli olmalı diye...

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Ne dedim böylesi havalarda kararsızlık varsa eldekini korumak öncelikli olmalı diye...
    O hisselerin hepsi buraya gelecek, kırmızılarımı yeşile çevirecek , çevirecek dedim o kadar.
    😂🤣🤣😉
    Haftaya yine bu günlerde yerine gelir umarım.
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    O hisselerin hepsi buraya gelecek, kırmızılarımı yeşile çevirecek , çevirecek dedim o kadar.
    ��������
    Haftaya yine bu günlerde yerine gelir umarım.
    Ytd
    Bizde senin gibi yaptık ve öyle düşündük eskilerde....Ama nakitin olsaydı istediğin hisseyi % 6 daha aşağıdan alabiliyordun.Oyunu kuralına göre oynamalıyız be esselocan bey...

Sayfa 871/940 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •