Sayfa 871/1000 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir de çamaşırları illa ki 90 derecede yıkayın diyorlardı bazıları televizyonda. Halbuki o kadar deterjan koyuyoruz makineye asıl öldürücü bence de deterjandır, yani su sıcaklığını o dereceye yükseltsek zaten bütün çamaşırlar bozulur...
    Dostum protein kılıfı bozdun mu virüs nakavt zaten.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum protein kılıfı bozdun mu virüs nakavt zaten.
    lipid membran(yağ) -> sabun(surfectant)-alkol(solvent)-deterjan(surfectant/dispersant+bonus karışımı)-oksidant(klor/peroksit)
    ayarsız kapitalizmi *****.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    "Hell is the others" mı yani
    gurup çevircez. bu tempoyla az kaldı...
    the yok.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    virüs ilk çıktığında forumdan biri 65 derece suda banyo yapıyorum diyordu
    bir yerlerden duymuş 65 derecede virüs ölüyor diye, 45 derece üstü işkence 65 derece ise resmen haşlanmadır
    önemli olan sabun veya temizlik maddesinin virüsü ayrıştırıcı özelliği isterseniz 20 derecede yıkanın ya da el yıkayın..
    Haşlanmış tavuk gibi çıkar banyodan
    bir halt olacağı yok.

4. 65 Fahrenheit olmasın 😀😀😀

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    65 Fahrenheit olmasın 😀😀😀
    Diğer türlü banyodan sonra yazamamasi lazımdı , veya göme özürlü bir seçenek daha var 😁😁😁

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir de çamaşırları illa ki 90 derecede yıkayın diyorlardı bazıları televizyonda. Halbuki o kadar deterjan koyuyoruz makineye asıl öldürücü bence de deterjandır, yani su sıcaklığını o dereceye yükseltsek zaten bütün çamaşırlar bozulur...
    adamlar virüsle ilgili binlerce deney yapıyorlar, ısıya dayanıklılığı da bunlardan biri
    sabunun ayrıştırıcı veya parçalayıcı özelliği göz önünde bulundurmadan sadece suyla virüsü yok etmede belirli sıcaklık şart tabii
    örneğin araştırma yapmışlar musluk suyu sıcaklığında sabun kullanmadan el yıkandığında virüslerin sadece % 20'si temizleniyormuş

7. AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ihracatta ve sanayi üretiminde her ay yeni rekorlar kırıldığını belirtip 2021 in şahlanış yılı olacağını söyledi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...eliyor-1828906

Demek hersey sandigimizdan da kotu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), asgari ücretten vergi alınmaması, en düşük emekli aylığının asgari ücret düzeyine çıkarılması ve emeklilerin bayram ikramiyesinin 1500 lira olarak artırılması için kanun teklifi verdi.

Sayfa 871/1000 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •