Sayfa 871/993 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Ahmet Mete Işıkara vardı, yaşıyor mu yaw?

Uhh..2013 te vefat etmiş, Allah rahmet eylesin...

Bi tane de bodybuildingci vardı, uzun saçlı...

Buldum..Şener Üşümezsoy...72 yaşında...62 yaşındayken Allah bi güldürmüş, şimdi baktım da...Esra ve Ceyda..

Şener Üşümezsoy, 2012 senesinde TV 8 ekrenlarında yayınlanan ve Kenya da çekilen Trophy Türk isimli yarışmada da yer almıştır. Bu yarışmada Üşümezsoy a Esra Ersoy, Ceyda Ersoy, Ertem Şener, Burcu Çetinkaya, Serkan Tanırgan, Tuğba Özay, Hale Caneroğlu, Zaza Enden, Helin Avşar, Önder Bekensir, Leyla Bilginel, Billur Kalkavan ve Berksan Özer eşlik etmiştir.

Motor baya iyiymiş. Bu kadar güçlü motorla derece yapmıştır.
    bir halt olacağı yok.

3. Bende habire aliexpressin şu reklamı çıkıyor;

Dedim kesin, garanti, galiba Kozmoz bana meşaz veriyor, hemen klimayı kapattım, dedim ula elektriğe sadece %30 mu çaktılar, gerisi yok midur?

Ağustos' un 2 nci haftası 40-50 derece olacakmış...iki sıcak hava dalgası tam üstümüzde çarpışacakmış...

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Motor baya iyiymiş. Bu kadar güçlü motorla derece yapmıştır.
    62 yaşında direnci aşmıştır o aşırtmışlardır, napacaklardı Kenya'da, artık destek yaptı orayı, 72 de RSI tükenme belirtileri gösteriyordur, 90 a kadar gider o negatif uyumsuzluk yapar...Eee adam yatırım yapmış vücuduna, bakmış gendine..

Bugün fed günü altında euroda ve dolarda sert hareketler olur
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,142
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün fed günü altında euroda ve dolarda sert hareketler olur
    hımmm,

hisse alalım o zaman
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    hımmm,

hisse alalım o zaman
    Oda alım için olur. Benim saydıklarım oynak olacaklar nereye gidecekleri belli olmayan stresli ürünler
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,142
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Oda alım için olur. Benim saydıklarım oynak olacaklar nereye gidecekleri belli olmayan stresli ürünler
    bu yaşta stres kaldırmaz vücut.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 871/993 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •