Sayfa 871/882 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Gene boş yapan birileri türemiş. Ben şirketi övmedim. Cengiz bedelsize sallamış ve alan KYye bugün malları yıkıyorlar demiş sabah %3ken hisse. Bende sokakta gezen borsacı olduğun belli takas akd bakmak nedir bilmediğin için bugün bütün alımları tahtacı yaptığını söyledim. Yani KY,ye mal yıkmak yok. Bir ikincisi 5-10 bu hisseyi tutacak olan için 5 yıl sonra temetttu önemli bir finansal gelir olur. Hem bedelsizlerle lotu artar hemde temettünün oranını arttırabilir şirket. Kuruş veriyor 5 para etmez evet ama lot arttıkça anlamlaşır . Sizin gibi 5-6 aylıkçı değiliz biz yıllardır hissedeyiz. Öylede kalacağız.

Tekrar söylüyorum şirket ve tahtacı soyguncu evet. Kötü yönetilen yada hissesi üzerinde kötü işler yapan bir şirket diyebiliriz. Belkide 1 gün tavan yapıp sonra %30 asagi basacak yapabilir beklenir bunlardan. Ben sadece söylediklerine cevap verdim. Ama cahile ne anlatsan cahil haklıdır

2. ne kadar inanarak boş konuşuyorsun berkosan öyle şu ucuz görünürde alır kafası resmen amatör ky lafı 4 tane 25 kuruşta 1 tl 2 tane 50 krş da 1 tl neyin ucuzu oluyor anlamıyorum borsada kimler iş yapar olmuş bedelsiz bölünüpte hala yerlerde sürünen bir çok iyi şirket var neyse kime ne anlatıyoruz ne hikmetse yıllardır da hissede olan birileri çıkıyor temettü düdüğünü çaldığına göre 1m lot var heralde almışsındır 80k nı kaç tane mesajın var batık şirket şöyle iyi yönetilmiyor diyip ilerisi için temettü anlamı olması için lot biriktirmekte aynen dediğin gibi cahil birine yakışır topla topla devam et afferin

öğlene doğru cengo doğru görmüş mal verme durumu vardı ne hikmetse gelip mb faiz kararından sonra yazmışsın piyasa alınınca ayrıca şu alıyor bu alıyor lafı da saçma 12 kasım bilanço ile 1 haftada bofa iş meksa deli gibi mal sattı ve bastı hisseyi bilanço iyi gelseydi bofa sürüp yukardan verirdi büyük ihtimalle önceden yaptığı gibi

mal yıkma işine gelince zaten aylardır taşıtıyorlar bugün alımını övdüğün garan takasta 2 ay öncesine göre 250 bin lot azalmış neyse sen iyi biliyorsun gerçi anlatmaya gerek yok

3. Hisse 56 dan 20 liraya düşmüş adam buna takılmamış, benim bugün hala mal yıkmaya çalışıyorlar dememe takılmış. Yaw zaten yıkacağı malı yıkmışlar aynen başkentli 'nin dediği gibi hala yedirmeye çalışıyorlardı. Ben bizzat öğlene kadar kademeleri izledim.Tamamen kötü niyetli şirket sahipleri ve spek burda soygun yapıyor. Polemiğe girmeye gerek yok dostum. Enerjimizi 5 para ermez bktn bi şirket hissesi için tüketmiyelim. Berkoşan borsada adam dolandıran kötü niyetli ve asla kurumsallıkla uzaktan yakından alakası olmayan bir şirkettir. Eğer şu hareketlerinden memnunsanız Siz toplamaya devam edebilirsiniz. Bol kazançlar dilerim.

4. Ok cahiller.

5. Adam kendine berkoşan diye isim koymuş cahil olan biz olduk. Ahahaha..Eyyyy cahiller şahı..

6. ezikliğin başka boyutu zaten onu hiç karıştırma isim berkosan ama batık şirket yönetime ithamlar ve temettü için lot biriktiriyor sipirmen

mal yıkmak ky ye yok diyor akd takası da yok belliki lot canavarının biz atalım bari 12-21 kasım son 2 gün hariç takas şöyledir meşhur bilanço kazası sonrası

7. Son 4 aydır istikrarlı bi şekilde düzenli düşmüş. 56 dan 21 lere gelmiş. Sahtekar şirket tahtada yeniden halka arz yapmış. Aşşalık yönetim adam olsa 30 altına indigo an geri alım için kap atardı. Ama hırsız içerde olduğu için ne yazıkki kapı kilit tutmuyor. Şu işlemleri dow da yapsa adamın biyerinden şırıngayla kan alırlar. Öyle bi ceza gömerlerki sittin sene bida dötü dogrultamaz. Bizde spk nın sadece adı kalmış. Spk yada bi spk lazım. Zaten çer çöp nekadar şirket varsa her başvuranı halka arz ettiler. Buda ayrı bi masanın tartışma konusu ya neyse. Cahiller şahı bak yukardaki takasta nasıl tahtadan arz yapmış hırsızlar net gözüküyor. Şirket sahipleri senin kadar şirketine güvenmiyor ki bu fiyatlardan bile geri alım açıklamıyor. Sen temettü için toplamaya devam edebilirsin .

8.  Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    ezikliğin başka boyutu zaten onu hiç karıştırma isim berkosan ama batık şirket yönetime ithamlar ve temettü için lot biriktiriyor sipirmen

mal yıkmak ky ye yok diyor akd takası da yok belliki lot canavarının biz atalım bari 12-21 kasım son 2 gün hariç takas şöyledir meşhur bilanço kazası sonrası

büyük balığın biri dökülmüş hissenin önü açılmış yukarı zamanı

şirket saibeli bilanço açıklıyor yatırımcıyı döküyor

sonra bedelsiz açıklıyor bıst burası yatırım yaparken 10 kere düşünmek lazım ytd.

Sayfa 871/882 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •