Sayfa 872/948 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    sayın 666 ben hisseyi 1 ay önce 2.40 maliyet ile almıştım. borsadan takası felan pek bilmiyorum ama takas da olan şu. bugün hangi aracı kurumlar aldıysa ertesi gün satıyorlar. yani bu gün al ertesi gün sat.. son zamanlarda bu oluyor hep.. örnek gedik 300 bin a1 70 bin adet alıyor ertesi gün satıyor hepsi böyle yapıyor. bu ne demek oluyor borsa da ??? boşaltıp kaçıyorlar mı demek oluyor ? çok perişan etti bu özbal beni gözüme uyku girmiyor hayatım bitti resmen.
    Dedigim gibi tanimadigimiz, takip etmedigimiz bir hisse hakkinda yorum yapmak yaniltici olur. Takip ettiklerimizde bile o kadar yaniliyoruz.

Birisi aliyordur, kari gorunce basiyordur. Al-satcilar iste. Ya da kendi kendilerine karsilikli islem yapiyorlardir. Ne oldugunu anlamak pastaya bakarak zor maalesef.

Ayrica 2.40 aldim diyorsun. %15 zarar bu kadar stress yapiyorsa borsada olmamam gerekli senin. Gidip 30 Kagitlarina yatirim yap, kenara cekil birak. Onlar kazaniyorlar zaten, eflasyondan dolayi da kazanan sirketin hissesi artar zaman icinde. Arkadasinin da saglam oldugunu bilir, rahat uyursun en azindan hisse fiyati dusse bile.

2. Pasta ve yorumlarınız için teşekkürler, 2.40 maliyeti olan arkadaşım sabırlı ol. Bugünlerde geçecek, sıkıntılı süreç içerisinden çıktığımız zaman birleşme haberi gelecektir.

3. Benim tahminim birleşme haberi gelmeden hisseyi iyi bir yere getirecekler. Getirecekler ki sonradan kimse girmeye cesaret etmesin. Tabi bu yorum sadece beni bağlar. Tavsiye niteliğinde değildir. Bu hisse insani hırpalamadan bir yere gelmez. Zaten yatırımı yapan herkes erciyas diye yapiyor.yoksa ozbal yüzüne bakılacak bir şirket degil.ytd

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. teşekkür ederim herkese. peki arkadaşlar hisse den bağımsız olarak genel borsa için bir sorum olacak. abd borsalarında kara cuma diye tabir edilen bir gün vardır büyük kriz dir. bu cuma günüde bizim için öyle oldu. soru şu saat 16.30 gibi trump yaptırım açıklaması var saat 16.40 hemen hemen bütün hisseler aşırı düştü mavi giyim ozbal vs. hatta bunlar taban oldu o arada tüm banka sistemleri kitlendi hiç kimse internet bankacılığına giremedi. sistem çöktü. bu arada sistem kapalı iken alımlar oldu taban olan veya çok düşen hisseler artış gösterdi. sistemi kim kapattı ve sistem kapalı iken bu alımları kim yaptı ? nasıl oyunlar dönüyor bu memlekette büyük oyunlar dönüyor.

Arkadasim bu komplo teorilerini birak. Ben istedigim islemi yaptim kac hissede araci kurumun programindan. Cok fazla insan yuklenince internetten kilitleniyor iste sistemler haliyle. Sonucta her seyin bir kapasitesi var, sinirsiz degil.

Sana kesin ve kesin tavsiyem 30 hisselerinden baska hisseye bakma. Cok para kaybedersin yoksa burda. Bu uyarimi da dikkate al, sonar tesekkur edersin bana.

6. sayın 666 komplo teorisi demişsin sistemsel kitlenmeyi açıklamışsın. peki ya hisselerin bütün hepsinin aynı dakika da düşüp aynı dakikada yükselmesini nasıl açıklayacaksın ? sistemsel alış mı oldu ? bana pek mantıklı gelmedi. belkide sen haklısındır.. özbal dan kurtulursam dediğini dinleyip bist30 hisselerine yönelicem. inşallah kurtulurum.

Birleşme haberi umarım gelirde biraz olsun nefes alırız birde pyasa toparlansa o zaman özbal iyi olurdu

Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    sayın 666 komplo teorisi demişsin sistemsel kitlenmeyi açıklamışsın. peki ya hisselerin bütün hepsinin aynı dakika da düşüp aynı dakikada yükselmesini nasıl açıklayacaksın ? sistemsel alış mı oldu ?
    Arkadasim borsanin nasil isledigini anlamiyorsun, bilgin cok az. Sana burda bir kurus kazandirmazlar. 1 sefer kazanirsin, 2 sefer kazanirsin, 3 sefer kazanirsin, 4.de batarsin.

Sana en iyi tavsiyeyi verdim. 30 kagitlari. Dedigimi yap, sonra tesekkur edersin. Burdan istedigin sekilde ayrildiktan sonra uygulamaya basla bunu.

Endeks agirliginin %50'sini 5 hisse olusturuyor. AKBANK, GARANTI, TUPRAS, THY, EREGLI. Bu bes hisse %2 dusse, oteki 500 hisse sabit kalsa, endeks %1 inmis oluyor. Bu bir piyasa. Problem oldugu zaman butun hisselere verirler ayni anda. Ayrica oyle ayni anda inmesi cikmasi pek de yoktu, ayrisanlar ayrisiyor. Halk Bankasi %8 iken, THY %2 ekisde idi. TAV %3 artida idi. Dayanan dayaniyor, bazilari da dayanamiyor ona da veriyorlar (THY mesela).

Aldiginiz, sectiginiz hisseye birsey demiyorum. Bilmiyorum zaten. Yazdiklarim genelleme.

Sayfa 872/948 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •