Sayfa 872/882 İlkİlk ... 372772822862870871872873874 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. 40, hatta 50 üzeri alanlar ciddi zarar yazdılar. ancak şahsen iki kez güzel ekmeğini yedim, neden üçüncü de pasta olmasın bu kadar vurmayın abalıya

2. bu balık başka balık sazan balığı bu bedelsiz ile dün direnç geçirtmediler bugün satıyorlar kapanışa doğru almazlarsa iyi olmaz neyse ki temettü için lot arttıracak fırsat sunuyorlar bedelsizde bölünecek iyice ucuzlayacak millet hücum edecek

3. He yaaa bu fiyatlardan temettüsü için bile alınır beeaa.. Ahhaha bide bölündüğü zaman kamyonu direk dayayıp fulleriz . Nerden baksan 0.08 kuruş verir gibi. Karında nerdeyse %3 ünü dagatıyor . Tam yatırımcı dostu bi şirket. Temettüde koç şirketleriyle yarışıyor. Göz kamaştırıyor beeaaa.. Kapkaçcı berkoşan.

4. hisse 5 lerden 50 lere giderken canım berkosan, geri gelirken hain berkosan. son 5-6 aylık süreçte can sıksa da yeni bir hikaye yazabilecek potansiyeli olan bir şirket.

5.  Alıntı Originally Posted by justdealer Yazıyı Oku
    hisse 5 lerden 50 lere giderken canım berkosan, geri gelirken hain berkosan. son 5-6 aylık süreçte can sıksa da yeni bir hikaye yazabilecek potansiyeli olan bir şirket.
    Berkoşan 5 lirayken $ 7 tl ydi,ekmek 2,5 tl..
    Sonra aglamak yok ama.

6.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Berkoşan 5 lirayken $ 7 tl ydi,ekmek 2,5 tl..
    Sonra aglamak yok ama.
    ağlıyormuş gibi mi yazdım sence

Allah bereket versin, iki kez ekmeğini yedik (senin usd hesabının kat be kat fazlasıylan) şimdi sıra pasta yemekte

7. Ufuk
    @ufukaydinn1
    ·
    8s
    @BORSA08177
    hani yeşil kapatacaktı, niye siliyorsun twitini 😂😂😂 yav bu adama acıyorum 😂😂 #BRKSN

Ufuk
    @ufukaydinn1
    ·
    9s
    #BRKSN Tahtacı vallahi billahi 1 tl yapsanda satmicaz kendi zararına basıyorsun , inat herzaman insanın kendisine zarar verir ) Devamkeeee

UFUKKKKKK............... ŞU DİLİNİ Bİ TUT.............. YOKSA O DİLİNLE SANA Bİ Y.......İ Y.................R
    ABİ SÖZÜ DİNLE DA?????

Birbirinizi asagilamak size anlam ifade ediyor bilemiyorum ama hisse hakkında yorumunuz varsa yapın karşılıklı atışma hakaret gibi sözleri bırakın .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 872/882 İlkİlk ... 372772822862870871872873874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •