40, hatta 50 üzeri alanlar ciddi zarar yazdılar. ancak şahsen iki kez güzel ekmeğini yedim, neden üçüncü de pasta olmasınbu kadar vurmayın abalıya
40, hatta 50 üzeri alanlar ciddi zarar yazdılar. ancak şahsen iki kez güzel ekmeğini yedim, neden üçüncü de pasta olmasınbu kadar vurmayın abalıya
bu balık başka balık sazan balığı bubedelsiz ile dün direnç geçirtmediler bugün satıyorlar kapanışa doğru almazlarsa iyi olmaz neyse ki temettü için lot arttıracak fırsat sunuyorlar bedelsizde bölünecek iyice ucuzlayacak millet hücum edecek
He yaaa bu fiyatlardan temettüsü için bile alınır beeaa.. Ahhaha bide bölündüğü zaman kamyonu direk dayayıp fulleriz . Nerden baksan 0.08 kuruş verir gibi. Karında nerdeyse %3 ünü dagatıyor . Tam yatırımcı dostu bi şirket. Temettüde koç şirketleriyle yarışıyor. Göz kamaştırıyor beeaaa.. Kapkaçcı berkoşan.
hisse 5 lerden 50 lere giderken canım berkosan, geri gelirken hain berkosan. son 5-6 aylık süreçte can sıksa da yeni bir hikaye yazabilecek potansiyeli olan bir şirket.
Ufuk
@ufukaydinn1
·
8s
@BORSA08177
hani yeşil kapatacaktı, niye siliyorsun twitini 😂😂😂 yav bu adama acıyorum 😂😂 #BRKSN
Ufuk
@ufukaydinn1
·
9s
#BRKSN Tahtacı vallahi billahi 1 tl yapsanda satmicaz kendi zararına basıyorsun , inat herzaman insanın kendisine zarar verir) Devamkeeee
UFUKKKKKK............... ŞU DİLİNİ Bİ TUT.............. YOKSA O DİLİNLE SANA Bİ Y.......İ Y.................R
ABİ SÖZÜ DİNLE DA?????
Birbirinizi asagilamak size anlam ifade ediyor bilemiyorum ama hisse hakkında yorumunuz varsa yapın karşılıklı atışma hakaret gibi sözleri bırakın .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri