Sayfa 873/996 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. İnvestinge bu hisseleri portfoyune ekle takip et dun yayinlandi zaten suan hisseleri kizardi eksi yazabilir

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstat ne oluyor. Gitti kârlar...
    Hizla toplamaya basladi
    Umarim abd acilisiyla artiya atariz
    Suan eksi dortlerde. Eksi 2.5 a geldi genel olarak

Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Akşam vakalar açiklanir tahminime göre yoksa piyasayi manipüle etmektir bu
    Bunun icin gecti bence
    Bahar arifesinde virus var demezler tam turizm baslayacakken
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Akşam vakalar açiklanir tahminime göre yoksa piyasayi manipüle etmektir bu
    aynen sizin gibi düşünüyorum. umarım kontrollü bir durum olup kısa sürede normale döner.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    ben de öyle bir durum oldu, yükselişe aldanıp birer miktar satış vermiştim, hisselerde işe yaradı yüksekten sattım ama fonlarda yine ters köşe oldum. en iyisi artık trade işini, kâr zarar hesaplarını bırakıp uzun süre hesaplara bakmamak.
    fonda olamayacağı bu gün net şekilde tescillendi üstadım. dün benim elim de çok gitti de Allah'tan nefsim değil, Aklım galip geldi. bir de hep diyorum ya bu işlerden çok ama çok bıkkınlık geldi üstadım. aklı selim düşünürsek bu günler de gelir geçer, muhtemeldir ki yaza doğru, belki de çok daha kısa sürede ortalık durulur, yaşadıklarımızdan edindiğimiz tecrübe ve aldıklarımız derslerle daha iyi şekilde yolumuza devam ederiz.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hizla toplamaya basladi
    Umarim abd acilisiyla artiya atariz
    Suan eksi dortlerde. Eksi 2.5 a geldi genel olarak
    Saçma sapan şeyler oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Saçma sapan şeyler oluyor.
    bundan sonraki işlemlerimde dün bahsettiğim turkishbulls sitesi sinyallerini tek başına olmasa da önemli bir referans olarak kullanacağım. 15 gün önce 114,500'lerden sat sinyali vermiş ve halen nakitte kal diyor. burayı referans alsaydım az da olsa geçen günkü alımı yapmazdım. bence bu siteyi yabana atmamak lazım. kötü düşüşlere yakalanmamıza dahi faydası olsa yeterli olur.

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bundan sonraki işlemlerimde dün bahsettiğim turkishbulls sitesi sinyallerini tek başına olmasa da önemli bir referans olarak kullanacağım. 15 gün önce 114,500'lerden sat sinyali vermiş ve halen nakitte kal diyor. burayı referans alsaydım az da olsa geçen günkü alımı yapmazdım. bence bu siteyi yabana atmamak lazım. kötü düşüşlere yakalanmamıza dahi faydası olsa yeterli olur.
    Dün zarar bugün kâr olsun diye beklerken yine zarar 😥

Sayfa 873/996 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •