Sayfa 873/1015 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Kesin kıçında ısıtma vardir
    saçı başı feyk yahu ...

öyle bir durumda ilk önce burun kıpkırmızı olur en ince kılcal damarların olduğu yer.

üstüne birde soğuk ısırması yer ( en kötüsü o zaten ) peruğu kar a daldırıp daldırıp çıkarmışlar

artiz budist

2. Resmen skandal.
    ..........
    Haber Report

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'in yemek yaparken çiğ tavuk etiyle sebzeleri aynı kesme tahtasında kesmesi ülkede infiale yol açtı.

Başbakanlık açıklama yaparak, iki kesim işlemi arasında tahtanın yıkandığını duyurdu.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Resmen skandal.
    ..........
    Haber Report

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'in yemek yaparken çiğ tavuk etiyle sebzeleri aynı kesme tahtasında kesmesi ülkede infiale yol açtı.

Başbakanlık açıklama yaparak, iki kesim işlemi arasında tahtanın yıkandığını duyurdu.
    Millette ne dertler var

9849................tekrar ŞORTTT...........Pislik palanının parası almak çok zevkli arkadaşşşş.....Şortlaya şortlaya adamın şortunu aldık ya.....

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Millette ne dertler var
    Vay arkadaş kendi yemeğini kendi yapan üstelik işyerinde değil kendi evinde yapanını bulmuşlar halen daha ...

Bu arada mutfağıda şatafatlı değil oldukca mütevazi.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Köyde var abi bizim,akrabalar dan kalırsa dokuyoz
    köy neresiki ? özelden soracaktım mesajınız kapalı.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Geç kaldın tohatlı abi, bugün kü şort işi bitti, biz paraları sayıyoruz bahriyeli abiyle
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Resmen skandal.
    ..........
    Haber Report

bizim sarayın mutfak masası kadının muftağından büyüktür aw.

8. Millette ne dertler var. Terbiyesiz kadın aynı tahtada tavuk ve sebze kesmiş, bir de buna ülkeyi emanet etmişler.
    Gel de buna güven.
    Almanya dan sonra Danimarka da bize kıskanmaya başlarsa bence sürpriz olmaz.

Sayfa 873/1015 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •