Sayenizde üye olup,sizleri takip eden sessiz çoğunluktan biri olarak,yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum. Benim de sizlere sorum isfin ve vertu hakkındaki düşünceleriniz nedir? İyi akşamlar

Sayenizde üye olup,sizleri takip eden sessiz çoğunluktan biri olarak,yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum. Benim de sizlere sorum isfin ve vertu hakkındaki düşünceleriniz nedir? İyi akşamlar

Hocam iyi akşamlar.. Bugün enerjiler in çoğunluğu düştü acaba neden olabilir birde sanel için bozulma var mı hocam
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hocam rica etsem yyapı bundan sonrası için görüşlerinizi şiddetle bekliyorum tşk.
kumbara hisselerimizden hedefleri yukarılarda 7.8 ler daha yeni başladılar hatta geç bile kaldılar yeteri kadar korkuttular iflas yok haciz yok borca karşılık iştirak bir sürü tırı vırı haberleraynısını burvada gecen sene ocak şubatta yapmışlardı 1.50 kuruştu paylaştığımda
Çelik hocam iyi akşamlar. Afyondaki bu baskı neden bitmiyor. Bir aydan fazla oldu. 4,30-4,65 arasında gidip geliyor. Sabredeceğiz ama sabır zorluyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri