Sayfa 875/1002 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. dolar aşağı çaktı moraller bozuldu kavgalar başladı: ) cicim ayları güzeldi tabi:P

2. Piyasa zamanlaması yapmaya çalışmamak lazım fonlarda, Amerika dün çöktü dendi bugün geri döndü. Fon yatırım şekliyle düşüşlerde alım fırsatı vermiyor.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    buraya daha önce de yazdım kaç kez hem de ... (((antrparantez gebece ve tcdiğ için de geçen sene ikaz etmiştim. tabii şimdi ikisi de arttı... zaten dipten bakınca öyle olur paranın zaman maliyetini ve diğer potansiyel fırsatları yatırım yaparken hiç bir zaman unutmamalı. gebece yerine aes tutan voliyi vurdu zamanında mesela... neyse ))) kapa parantezi dön konuya ;

basiretli yatırımcı asla kertiğin hepsini ya herru ya merru diye tek bir enstrümana bağlamaz... tek seferde gırtlağa kadar mala boğulmaz. gıdım gıdım , oya gibi işler portföyünü... sonra kar al yapar. çok artanların ağırlığını azaltır , düşenlerde aklına yatanları ekler falan filan şantirifinton... bir nevi yatırım ve yumuşatlılmış spekülasyon bir arada aslında.
    bildiğimiz spekülatörlükte ise kurallar daha kişiye özel olmaya başlar. istersen gırtlağa kadar tek enstürmanda bahse girersin . istersen zarar stopun para yönetimi kurallarına göre değil , piyasayı okuyuşuna göre olur falan bunlar tehlikeli sular o nispette de getirisi yüksek olur.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

izahatname ye bakmak lazim
    mutlak getiri hedefli ise gunluk bakmak anlamsiz zaten
    hedef zamanda ki getiriye bakmak dogru olan
    saygilarimla

Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Şöyle bir fon var:

HSBC PYŞ MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ HİSSE SENEDİ SERBEST FON(HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

Dün de başarıyla zarar yazmış.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. Pdd %0,137+
    nzh %0,056+
    rpd %0,479+
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Elbette QR okutun sonra sizi nereye yonlendirdigine bakin elbette
    FLASH TV gibi ekrana kocaman QR koyanlar da olabilir sizi kotu amaca malzeme de edebilirler, ATM olarak bakildiginda banka size hata yapmamasi lazim

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    QR kod kullananlar, telefonuna okutanlar dikkat...
    QR kodlara takmışlar kafayı bu aralar.

Okutulan QR kodla telefonunuza zararlı yazılım indirtip sonra hesapları hallediyorlarmış.
    QR kodu okuttuğunuzda ne olduğunu çok dikkatli takip edin.

Aman doviz insin yahu, tuvalet kagidi olmus 130 tl
    aycicek 100 zeytin 40-45
    kutu sut olmus 13tl yahu

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    dolar aşağı çaktı moraller bozuldu kavgalar başladı: ) cicim ayları güzeldi tabi:P

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    izahatname ye bakmak lazim
    mutlak getiri hedefli ise gunluk bakmak anlamsiz zaten
    hedef zamanda ki getiriye bakmak dogru olan
    saygilarimla
    hedef zamanda getiri hedefi olmayan fon varmıki?

Sayfa 875/1002 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •