Sayfa 875/970 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925 ... SonSon
Arama sonucu : 7758 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. hberin resmindeki iskele bizim ki sanki

2. Bu endekste bilançoyu 70'lerde karşılamasını beklerdik ama gözü denize bakıyor hala.
    Valla yeni kapasite artışı sonrası bilançolar daha önemli benim için, 2024 kar zarar şimdilik önemli değil, yatırımın bu dönem bitmesi önemli.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Merhaba
    Vay be çok zaman olmuş EGGUB le vedalaşalı
    Neyse yine yeniden EGGUB lerimizi aldık bakalım.
    Ne var ne yok. İskele mevzuu uzayınca ayrılmıştım. Bir de gübreden zarar mevzuu soğutmuştu.
    Son gelişmeleri takip etmedim ama İskele uzatma mevzu tamam görünüyor. 1 Yıl içerisinde inşaaat ekipman vs tamamlanacak görünüyor.
    İskeleler 100 er metre ama her iki tarafında 400 mt yanaşma alanı kazandırıyor
    Artık çok büyük gemiler rahtlıkla yanaşacak. Sıra bekleme demoraj olayları azalacak. Bu da limanı tercih edilir kılacak
    Hayırlısı bakalım

Gübre bu sene nasıl gidiyor biraz araştırayım. Gübreden kar yazdığı an farklı olur

Bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Merhaba
    Vay be çok zaman olmuş EGGUB le vedalaşalı
    Neyse yine yeniden EGGUB lerimizi aldık bakalım.
    Ne var ne yok. İskele mevzuu uzayınca ayrılmıştım. Bir de gübreden zarar mevzuu soğutmuştu.
    Son gelişmeleri takip etmedim ama İskele uzatma mevzu tamam görünüyor. 1 Yıl içerisinde inşaaat ekipman vs tamamlanacak görünüyor.
    İskeleler 100 er metre ama her iki tarafında 400 mt yanaşma alanı kazandırıyor
    Artık çok büyük gemiler rahtlıkla yanaşacak. Sıra bekleme demoraj olayları azalacak. Bu da limanı tercih edilir kılacak
    Hayırlısı bakalım

Gübre bu sene nasıl gidiyor biraz araştırayım. Gübreden kar yazdığı an farklı olur
    Hoş geldiniz, gübre işi geri planda, fasondan satışları var bildiğim kadarıyla, ondan zarar yazma başarısı elde eder mi bilinmez, liman işine asıldı ve başarılı da oldu.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hoş geldiniz, gübre işi geri planda, fasondan satışları var bildiğim kadarıyla, ondan zarar yazma başarısı elde eder mi bilinmez, liman işine asıldı ve başarılı da oldu.
    Onda hem fikiriz ama Gübre işi limandan elde edilen karın 9 ayda 177 milyonunu törpülemiş.
    Göz ardı edilecek bir takam değil ki?
    Gübre işini hiç yapmasaydı 177 milyon daha fazla kar açıklayacaktı
    Öyle değil mi?

7.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Onda hem fikiriz ama Gübre işi limandan elde edilen karın 9 ayda 177 milyonunu törpülemiş.
    Göz ardı edilecek bir takam değil ki?
    Gübre işini hiç yapmasaydı 177 milyon daha fazla kar açıklayacaktı
    Öyle değil mi?

Gübre bölümünde hasılat yarıya düşmesine rağmen ki üretim olmadığı için normal ama genel yönetim giderleri nerdeyse aynı kalmış, yani üretim durdurulmuş ama istihdam vs. giderler aynen kalmış, aklıma başka şey gelmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,113
    bilanço bugün gelir mi?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 875/970 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •