Turkcell finansman olarak atmışlar
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1224705
Turkcell finansman olarak atmışlar
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1224705
Ortaklar, Temettüleriniz hayırlı olsun. 2 gün sonra hesaba geçer. Bugün 2 lira düşükten başlayacak. kısa sürede farkı kapatır umarım. Turkceli TTkomdan daha başarılı buluyorum. 9 ayda 11,5 milyar karı var. yıl sonunu 16 milyar kar civarı kapatır. nerden baksan yarım milyar dolar kar yapar. çok güzel bir rakam..Bankacılığıa başlıyor. TOGG un yüzde 19 unun sahibi vs, vs.. Ukraynada telekom işi yapıyor. Say say bitmez. Bütün bunlar hepsi 4 milyar dolar.
Yahu 10 milyonluk Yunanistanın telekom şirketi Hellenic Telecomun market capı 6 milyar dolar.
Şakamısınız ?
yatırım tavsiyesi değildir.
Vasıfsız yönetim kurulu ve vasıfsız adamların şirketin en tepesinde oluşunun şirketi mahvediyor oluşunun son ve belki de en büyük tezahürü bugün gerçekleşti maalesef. Ulraynanın en iyi zamanlarında dünyanın paraları akıtılarak belli bir noktaya getirilen ve savaş ile değeri çok düşen altyapısı önemli hasarlar alıp savaş boyunca sermaye arttırımları ile finanse edilmeye çalışılan Ukrayna Lıfecell i batılı bir yabancı yatırım fonuna savaş devam eder ve artık muhtemelen sonlarına yaklaşmışken satmışlar. Allah sizi ne etmesin böyle bir ortamda hacze düşmüşler gibi mal mı satılır be adamlar
Ulan böyle zamanda bilakis Ukrayna dan mal alınır mal
Savaş sebebiyle değerinin çok altına düşmüş malları toplayacağın yere sen en büyük iştirakini böyle bir ortamda satıyorsun !
Bunun adı basiretsiz tacirliktir ve ben hissedar olsam bu işleme dava açarım
Şirketin malını sanki paraya ihtiyaç duyuyormuş evine icra gelmiş gibi neden savaş sebebiyle %99 ihtimalle çok altında bir bedelden satıyorsunuz olum siz ?
Bu mal savaş bittiğinde batının oraya verdiği değer ve önem yüzünden akıttığı ve akıtacağı milyarlar ve konjonktür sebebiyle kat kat artacakken siz neden satıyorsunuz tam yüzüp yüzüp kuyruğuna getirilen bir değeri ??
Basiretsiz iş bilmez adamlara bak ya olacak iş değil olacak iş değil
Az insan çok huzur
Yer İmleri