Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 876/886 ÝlkÝlk ... 376776826866874875876877878 ... SonSon
Arama sonucu : 7356 madde; 7,001 - 7,008 arasý.

Konu: DOHOL - Doðan Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Borsada 2 gündür hisselerde ve endekste ralli var.
    DOHOL çýkýyor düþüyor. günü ayný yerde kapatýyor. ne kadar basit ve adi bir hal aldý bu

2.  Alýntý Originally Posted by lennoncan Yazýyý Oku
    Borsada 2 gündür hisselerde ve endekste ralli var.
    DOHOL çýkýyor düþüyor. günü ayný yerde kapatýyor. ne kadar basit ve adi bir hal aldý bu
    Ne güzel iþte yukarýdan Sat. Aþaðýdan Al. Bunu defalarca yap para kazan.

Gesendet von meinem SM-S928B mit Tapatalk

3. Bugün okkalý bir yükseliþ bekliyorum. YTD

4.  Alýntý Originally Posted by Marluk Yazýyý Oku
    Bugün okkalý bir yükseliþ bekliyorum. YTD

bravo tespitin yerinde endekste destekledi önümüzdeki zamanlarda madencilik sektörü iyi olabilir son yýllarda hemen hemen fazla bir getiri yapamadý doðanýn hýzlý girdiði sektör oldu benim bildiðim PARK MADENCÝLÝK VAR BÝRDE BÝZÝZ bizdeki ürün gamý yüksek katma deðerli bakalým bekleyelim esen kalýn

5. Otomotiv tarafý büyük zarar yazýyor ve bilançoyu bozuyor. SAIC'le acilen Türkiye'de üretim anlaþmasý yapmalý ve Çin'li arabalara uygulanan yüksek vergilerden muaf olmalarý ve MG'nin de ürün gamýný çeþitlendirmesi durumunda en büyük atak gelebilir. Ancak 1 yýl öncesinden SAIC ile yatýrým için görüþmeye baþladýklarýný bildirmelerine raðmen herhangi bir geliþme açýklanmadý. SAIC geçen haftalarda Mýsýr'a Ortadoðu fabrikasýný açacaðýný duyurdu.

Bunun dýþýnda þirketin normal bir durumda yükselmemesi için reel hiç bir durum yok. Yükselmemesi önündeki sebepler ise bana göre þunlar:
    - Þirket yönetiminin piyasa dostu olmamasý
    - Mayýs ayýnda 14,60 TL civarýnda alým yapan firma (enf farký dikkate alýnsa 17 TL civarý dahi olabilir) 12,50 TL'ne düþüþte geri alým yapmadý ve halen yapmýyor
    - CEO þirketin deðerini TV yayýnlarýnda sürekli dile getirmesine raðmen þirkete olan güvenini göstermek için þahsi alým yapmadýðý gibi geçen hafta yönetim kurulu üyesi satýþ yaptý
    - Þirket road show yapmýyor muhtemelen.
    - Þirket için hiç bir repütasyonu yüksek kurum (iþyatýrým, teb yatýrým, garanti yatýrým ve yabancý kuruluþlar) rapor hazýrlamýyor. Þuan için Gedik ve Albatros'un raporlarý var ancak muhafazakar kaldýklarýný düþünsem de piyasa aksini düþündüðü için dohol de agrasif pozisyonlanmýyor.
    - Maden yatýrýmý tam bir kara kutu ve detaylar ortada yok
    - Otomotiv tarafýnýn nasýl finansallarý pozitif etki yaratmasý için çalýþma olup olmadýðý belli deðil.

Pozitif yanlar.
    - Gwind büyüme hedefleri ve elinde bulundurduðu karbon sertifikalarý
    - Hepiyi sigortanýn büyümesi
    - Yüksek nakit /döviz pozisyonu

Potansiyeller (þirket açýklamalarý deðildir. Þahsi beklentilerim)
    - Karelin en kötü dönemleri geride býrakma ve gelecek yýllarda poziif katký saðlama ihtimali
    - SAIC ile anlaþma durumunda MG yeni modellerin de gelmesi + ÇÝN otomobillerine olan ek vergilerden muafiyetle araç satýþlarýnýn ve karlýlýðýnýn artmasý, Ayrýca SAIC Maxus, MG, Wuling, Roewe, Baojun, Feifan, ve IM gibi markalarý bünyesinde barýndýrmaktadýr. Þuan için MG ve Maxus Doðan tarafýndan getiriliyor. Diðer markalarýnda getirilebilme ihtimali.
    - Otomotiv tarafýnda yeni markalarýn distribütörlüðünün alýnabilme ihtimali
    - Motorsiklet fabrikasýnýn üretime baþlamasý
    - Maden sahalarýndan gelebilecek pozitif haberler
    - Olasý yeni þirket satýn almalarý (kötü piyasalarda uygun fiyatla satýn alma imkaný + nakit gücü)
    - Ditaþ ve Sesa Ambalaj ýn bilançolarýnýn olumluya dönebilme ihtimali

6. Holding ayrýca aþaðýda belirtilenlere ek olarak
    1-2 þirketi daha halka arz etmeyi planladýðýný belirtmiþtir. Bu projenin gerçekleþmesi durumunda kasaya para giriþi ve net nakit pozisyon güçlenmesi olacaktýr.

Sonuç olarak 2025 yýlý Dohol için haber akýþlarý ile geçen bir yýl olabilir.

Alýntý Originally Posted by lennoncan Yazýyý Oku
    Otomotiv tarafý büyük zarar yazýyor ve bilançoyu bozuyor. SAIC'le acilen Türkiye'de üretim anlaþmasý yapmalý ve Çin'li arabalara uygulanan yüksek vergilerden muaf olmalarý ve MG'nin de ürün gamýný çeþitlendirmesi durumunda en büyük atak gelebilir. Ancak 1 yýl öncesinden SAIC ile yatýrým için görüþmeye baþladýklarýný bildirmelerine raðmen herhangi bir geliþme açýklanmadý. SAIC geçen haftalarda Mýsýr'a Ortadoðu fabrikasýný açacaðýný duyurdu.

Bunun dýþýnda þirketin normal bir durumda yükselmemesi için reel hiç bir durum yok. Yükselmemesi önündeki sebepler ise bana göre þunlar:
    - Þirket yönetiminin piyasa dostu olmamasý
    - Mayýs ayýnda 14,60 TL civarýnda alým yapan firma (enf farký dikkate alýnsa 17 TL civarý dahi olabilir) 12,50 TL'ne düþüþte geri alým yapmadý ve halen yapmýyor
    - CEO þirketin deðerini TV yayýnlarýnda sürekli dile getirmesine raðmen þirkete olan güvenini göstermek için þahsi alým yapmadýðý gibi geçen hafta yönetim kurulu üyesi satýþ yaptý
    - Þirket road show yapmýyor muhtemelen.
    - Þirket için hiç bir repütasyonu yüksek kurum (iþyatýrým, teb yatýrým, garanti yatýrým ve yabancý kuruluþlar) rapor hazýrlamýyor. Þuan için Gedik ve Albatros'un raporlarý var ancak muhafazakar kaldýklarýný düþünsem de piyasa aksini düþündüðü için dohol de agrasif pozisyonlanmýyor.
    - Maden yatýrýmý tam bir kara kutu ve detaylar ortada yok
    - Otomotiv tarafýnýn nasýl finansallarý pozitif etki yaratmasý için çalýþma olup olmadýðý belli deðil.

Pozitif yanlar.
    - Gwind büyüme hedefleri ve elinde bulundurduðu karbon sertifikalarý
    - Hepiyi sigortanýn büyümesi
    - Yüksek nakit /döviz pozisyonu

Potansiyeller (þirket açýklamalarý deðildir. Þahsi beklentilerim)
    - Karelin en kötü dönemleri geride býrakma ve gelecek yýllarda poziif katký saðlama ihtimali
    - SAIC ile anlaþma durumunda MG yeni modellerin de gelmesi + ÇÝN otomobillerine olan ek vergilerden muafiyetle araç satýþlarýnýn ve karlýlýðýnýn artmasý, Ayrýca SAIC Maxus, MG, Wuling, Roewe, Baojun, Feifan, ve IM gibi markalarý bünyesinde barýndýrmaktadýr. Þuan için MG ve Maxus Doðan tarafýndan getiriliyor. Diðer markalarýnda getirilebilme ihtimali.
    - Otomotiv tarafýnda yeni markalarýn distribütörlüðünün alýnabilme ihtimali
    - Motorsiklet fabrikasýnýn üretime baþlamasý
    - Maden sahalarýndan gelebilecek pozitif haberler
    - Olasý yeni þirket satýn almalarý (kötü piyasalarda uygun fiyatla satýn alma imkaný + nakit gücü)
    - Ditaþ ve Sesa Ambalaj ýn bilançolarýnýn olumluya dönebilme ihtimali

7. Arkadaþlar þunu bi kafanýza iyice yerleþtirin. Bu hissede temel analiz iþlemez. Teknik analiz hiç iþlemez. Mantýklý bir hisse olsa fiyatý þu an 50 lerin üstünde olmasý lazýmdý. Burada hisli olmayacaksýnýz. Fiyat 10 lirada olabilir yakýn zamanda 100 TL de olabilir. Önemli olan duygularýnýzý yok edip alýp satmak,satýp almak. Mükemmel paralar kazanabilirsiniz. Fiyatýn düþük olmasýnýn avantajý komisyon daha az ödemek olduðu için buralarda takýlsýn sorun deðil benim için

Gesendet von meinem SM-X920 mit Tapatalk

8. Hikayesi büyük, ama hikayesinin olmasý gideceði anlamýna da gelmiyor.

Fiyatlama ve yatýrýmcý memnuniyeti konusunda rezalet bir þirket.

Marluk haklý bu konuda

Alýntý Originally Posted by Marluk Yazýyý Oku
    Arkadaþlar þunu bi kafanýza iyice yerleþtirin. Bu hissede temel analiz iþlemez. Teknik analiz hiç iþlemez. Mantýklý bir hisse olsa fiyatý þu an 50 lerin üstünde olmasý lazýmdý. Burada hisli olmayacaksýnýz. Fiyat 10 lirada olabilir yakýn zamanda 100 TL de olabilir. Önemli olan duygularýnýzý yok edip alýp satmak,satýp almak. Mükemmel paralar kazanabilirsiniz. Fiyatýn düþük olmasýnýn avantajý komisyon daha az ödemek olduðu için buralarda takýlsýn sorun deðil benim için

Gesendet von meinem SM-X920 mit Tapatalk

Sayfa 876/886 ÝlkÝlk ... 376776826866874875876877878 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •