Ayşe Teyze Burhan Amca duman oldu, çeyrek altın alış 658 lira oldu daha 3 ay önce 850 liraydı...
Ayşe Teyze Burhan Amca duman oldu, çeyrek altın alış 658 lira oldu daha 3 ay önce 850 liraydı...
Temel analiz size hangi hisseyi almanız gerektiğini, Teknik analiz ise ne zaman almanız gerektiğini söyler."
Diye bir hürafa var değil mi?
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Bundan sonra oyun planım sadece long ve 1:1 veya 1: 1/2 kaldıraçtır.Yani 32000 lira başına tek kontrat veya 2 kontrat. Bu adilerle başka türlü baş edilmez kelleyi bırakırsın masaya. Asla güvenmiyorum
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana bu analizler sadece 1 kontrat için mi diyenler nerede...[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Şimdi cons olayını anlayan var mı..hadi atsın bakalım jetonlari..
Kesin shorttur..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla ben max 3 kontrat açıyorum , o da rüzgarı yakalarsam, onun harici 1 kontrat al-sat. o bile kar etti mi ediyor, zarar etti mi güzel sokuyor, fazlasına gerenk yok, benim etim ne budum ne zatenküçücük bir KY'y,m ben senelerdir büyüyemeyen..... ama inadına küçülen
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Takılıyorum hocam... bütçene göre davran ...gaza gelme asla ..sistemin daha doğrusu kendini alistirdigin bir yöntemin varsa kimsenin seni etkilemesine izin vermeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri