Sayfa 876/990 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Ali koç,Fenerbahçeyi ligten çek.
    Lig Fenerbahçesiz oynansın daha iyi.

https://www.youtube.com/watch?v=7zWcE3XCRvk
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2. Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Eskiden burası dutluktu.VİOB forumuydu.LONG kadar SHORTTA olağandı.Forumun gereğiydi..

Ama hisseciler çoğalınca burası hisse topiği gibi oldu.SHORT, diyeni taşlıyorlar.
    işte düsüşün devam edeceğinin bir alameti daha...hatta 100-150 arasında burası short24 topiği olmuştu o zaman da yükseliş alameti diye yazmıştım...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    o da ekonomist sanırım.
    Kapsamlı 1 Projenin,Sadece faiz sebep enflasyon sonuç kısmı uygulanırsa,böyle oluyor.
    Rahmetli ERBAKAN havuz sistemi vs. uygulamaya başlamıştı,adamı alaşağı ettilerdi. Başaralı olurmuydu ben bilemem.
    Ben ekonomist değilim.

YTD
    Son düzenleme : dva glaza; 03-02-2023 saat: 01:09.

5. ABD'de bir tarikat elektronik cihaz vs kullanmadan yaşıyormuş. Eskiden saçma gelirdi, artık saçma diye bir şey yok anlayamama diye bir şey var prensibindeyim. Binlerce inanç var, onlar da kendilerine bir yol bulmuş.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ami%C5%9F
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Kapsamlı 1 Projenin,Sadece faiz sebep enflasyon sonuç kısmı uygulanırsa,böyle oluyor.

YTD
    aynen öyle. zaten ilk gözüme çarpan kısım karşılıksız para basılmayacak kısmı. uygulayabilen devlet var mı?
    klasik ekonomik düzen ile işini görüyorsan kurallarını da ona göre uygulaman gerekir.

faiz konsunda işin dini yönü de öyle çok açık değil aslında ama burda çok girmeyelim gecenin bu saati katılım rekoru kırabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Longcudan mu geliyordur shortcudan mı
    Borsanın arttığı bir gün zarar ve teminat çağrısı, nakit dışı teminatın azalması spesifik bir durum olduğuna işaret.

"Houston, we have a problem"
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    aynen öyle. zaten ilk gözüme çarpan kısım karşılıksız para basılmayacak kısmı. uygulayabilen devlet var mı?
    klasik ekonomik düzen ile işini görüyorsan kurallarını da ona göre uygulaman gerekir.

faiz konsunda işin dini yönü de öyle çok açık değil aslında ama burda çok girmeyelim gecenin bu saati katılım rekoru kırabilir.
    Ben ekonomist değilim,sizinle tartışmaya girecek bilgim yok ama siz genele yazın isterseniz, katılımcı arkadaşlar olabilir.

Sayfa 876/990 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •