Sayfa 876/981 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Talking

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    enerciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yinemi bindin eşşeğe
    bende yarısını verdiydim, geri aldım, aşagı yuvarlarsa tutma sakın
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Sene sonu herkese elektrik vericem
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yinemi bindin eşşeğe
    bende yarısını verdiydim, geri aldım, aşagı yuvarlarsa tutma sakın
    inmedimki...
    ekim kasıma kadar beklerim...

portföyde 3 tene enerji + eleetürük var.

kış gelmeden baş ekonomistler güzel bi zam daha döşer.

aralıkta millet faturayı görünce .....

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bakan degismesi (bence artık o da büyü ketki yapmaz) virüs, dünya savasları ve son olarak ABD secimi )) yani 2 ay daha ayı gerci bence 2 yıldır ayıdayız da
    bakan değişmesi olmaz kendi isterse ben sizle çalışmam siz verilen reçeteyi uygulamıyor geçiktiriyorsunuz der çıkar gider.Geldiğinden beri yazıyorum Kemal derviş= Şimşek bitti.
    RTE nin şimşek hakkında söylediklerini açın, bakın bu adama dışarısı işaret ettiği için ekonomi teslim edildi.Bakın bu konuyu muhalefet partileri bile boy boy cümleler kurup gündemde tutmadı onlarda kabullendi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. Hele biri vd iyi bir rakam ğöndermiş,badem tayfası yüzünden kimse yanaşmıyor, korku iyidir insanı ölümden kurtarır

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    inmedimki...
    ekim kasıma kadar beklerim...

portföyde 3 tene enerji + eleetürük var.

kış gelmeden baş ekonomistler güzel bi zam daha döşer.

aralıkta millet faturayı görünce .....
    İki aydır evde yokuz, habire kaktırıp durula,bende kadşı bacak olarak aldım��

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bakan değişmesi olmaz kendi isterse ben sizle çalışmam siz verilen reçeteyi uygulamıyor geçiktiriyorsunuz der çıkar gider.Geldiğinden beri yazıyorum Kemal derviş= Şimşek bitti.
    RTE nin şimşek hakkında söylediklerini açın, bakın bu adama dışarısı işaret ettiği için ekonomi teslim edildi.Bakın bu konuyu muhalefet partileri bile boy boy cümleler kurup gündemde tutmadı onlarda kabullendi
    Şimşek de giderse ortalık çok fena karışır çünkü en büyük kozları en iyi adamlarıydı halk da böyle biliyor. Dolar uçar gider.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Şimşek de giderse ortalık çok fena karışır çünkü en büyük kozları en iyi adamlarıydı halk da böyle biliyor. Dolar uçar gider.
    kalması ne işe yarıyor ?? )

Sayfa 876/981 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •