Sayfa 877/1001 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

alın bir tane daha örnek

bu ülkede dine diyanete hacıya hocaya değer verildikçe bir adım bırak olduğu yerde asırlarca geri gider.

https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...m_medium=diger

Alıntı Originally Posted by Mebati01 Yazıyı Oku
    Aslan Başkanım Kim Demiş Çalışmıyor Diye 😠😠 Alın size Güzel Bir Haber daha Metro Gece Yarısından Sonra %100 Zamlı Olacak. Birde Ekrem Başkabımızı Beğenmezsiniz Hainler Sizi 😠😠 Siz de Biraz Kırmızı Kan Olsaydı Ekrem Başkanın Yaptığı Tatiller Gözünüze Batmazdı. Yaptığı Zamları Görmüyorsunuz Değil mi İstanbul İçin Daha Ne Yapsın Adam😠

Gece Yarısı 5 Kişi Metroya Bindimi 35 Lira..
    Taksiyle Gitseniz Daha Karlısınız 😁😁

tarikatlara ve dini vakıf adı altında kurulan fuhuş yuvalarına akan trilyonlara yıllarca göz yumdunuz ses çıkarmadınız şimdide 25 yıldır gece metro hizmeti yapmayan yada aklına gelmeyen gerzekleri eleştireceğinize chp zam yapmış mış

ahaber atv izlemekten beyin artık et parçası olmuş

al oku belki azıcık kafanda taşıdığının ne olduğunu anlarsın

https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...eri-2-5624138/

3.  Alıntı Originally Posted by Mebati01 Yazıyı Oku
    Hükümeti ne anlamam kardeş, gelecek seçimde benim oyumda Ekrem başkana harbiden diyorum şaka maka demiyorum. Çünki milletin derdinden anlıyor adam.
    ha anlaşıldı senin yetki alanın İstanbul Belediyesi sınırları içinde,ne gerek var değil mi,10 milyon emekli aileleri ile birlikte taş yese de olur

4. Günaydınlar.

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    ha anlaşıldı senin yetki alanın İstanbul Belediyesi sınırları içinde,ne gerek var değil mi,10 milyon emekli aileleri ile birlikte taş yese de olur
    Her bayram 1000 tl, her anlaşmada 2500 tl promosyon, istediği yere beleş ulaşım. Daha Allahtan belasınımı istiyorlar. Eskiden çalışan memur bile sokakta limon satardı evini geçindirmek için, şimdi memurdan satılık diye 300-400 binlik araba ilanları görüyoruz, kaç ton limon satıyorlarsa artık.

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    alın bir tane daha örnek

bu ülkede dine diyanete hacıya hocaya değer verildikçe bir adım bırak olduğu yerde asırlarca geri gider.

https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...m_medium=diger
    Baktım ama benim duam yok burda

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by Mebati01 Yazıyı Oku
    Her bayram 1000 tl, her anlaşmada 2500 tl promosyon, istediği yere beleş ulaşım. Daha Allahtan belasınımı istiyorlar. Eskiden çalışan memur bile sokakta limon satardı evini geçindirmek için, şimdi memurdan satılık diye 300-400 binlik araba ilanları görüyoruz, kaç ton limon satıyorlarsa artık.
    2500 maaş promosyonu alan emekli??? neyse sana cevap zul,söylenecek çok şey var değmez..

Sayfa 877/1001 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •