Originally Posted by Tunç21 Abi valla ekleme yapayım dedim tabandan baya maliyeti yükseltmiştim cesaret edemedim Ben 70 den aldim sabah daha dusmez diye 😪😪😪😪😪
Originally Posted by Webster Enginim orada yazmadim ama 66 de deneme yapmasi gerekiyordu sanki Eger p.tesi kirarsa altina inmeden kapatir Kiramazsa tavan serimiz baslar Üstadım teknoloji artı kapattı.
Originally Posted by Fuat Soylu tunç kardeşim ben ve market soul’da da kadife var. Hasan abi ne derse alırız güveniriz 😀😀 Kadife 2-3 tavan yapsın satıp Konya çimento alacağım. Aklimi okudun ama o zamana kadar konya yerinde kalirmi
Originally Posted by Pestilence Üstadım teknoloji artı kapattı. Cuma olmasa kuduracakt Xtkja hisseleri uctu uctu dustu Sebep cuma Millet p.tesilerden korkar oldu
Bence kaplm ve ya alka al derim
Originally Posted by Webster Cuma olmasa kuduracakt Xtkja hisseleri uctu uctu dustu Sebep cuma Millet p.tesilerden korkar oldu Bizim ülkemizde haklılar üstadım bunların ne yapacağı belli olmaz.
Regal üstadım Yeşil çay içiyorum aklıma siz geliyorsunuz Kefir içiyorum aklıma siz geliyorsunuz Ne zaman faydalı bir şeyler içsem aklıma siz geliyorsunuz 😀😀
Originally Posted by Fuat Soylu Regal üstadım Yeşil çay içiyorum aklıma siz geliyorsunuz Kefir içiyorum aklıma siz geliyorsunuz Ne zaman faydalı bir şeyler içsem aklıma siz geliyorsunuz 😀😀 Fuatim bende hanimdan zilgit yiyince aklima sen geliyorsun
Forum Rules
Yer İmleri